"Το χαμίνι" του Τσάρλι Τσάπλιν σε sci-fi animation

Δημοσίευση: 3 Μαΐου 2019, 13:24
Συντάκτης:

Ο δωδεκάχρονος Jacob Tremblay θα δώσει την φωνή στον πρωταγωνιστικό ρόλο του sci-fi κινουμένων σχεδίων που θα βασίζεται στην κλασική ταινία του 1921 «The Kid» του Charlie Chaplin. Η νέα ταινία θα τιτλοφορείται «The Kid: An Animated Adventure» και θα τοποθετείται σε μια φουτουριστική Νέα Υόρκη που θα έχει χωριστεί στα δύο. Ο Tremblay θα υποδύεται ένα αγόρι που ζει με την μητέρα του στην Πάνω Πόλη, ένα βαρετό, αδιάφορο και υπερπροστατευτικό μέρος. Κάποια μέρα θα το σκάσει αναζητώντας την περιπέτεια και θα φθάσει στην μυστηριώδη και επικίνδυνη  Κάτω Πόλη, όπου θα συναντήσει τον Chaplin, ένα ρομπότ με ανθρώπινη ψυχή. Μαζί θα ξεκινήσουν μια περιπέτεια αναζήτησης του μυστικού που κρύβεται πίσω από τον Chaplin, όσο τους κυνηγά η αστυνομία, η μητέρα του αγοριού και η πολύχρωμη ομάδα ακροβατών από ένα τσίρκο.

<a href="/tainies/great-dictator/64953">The Great Dictator</a>ΣΧΕΤΙΚΑThe Great Dictator

Ο Christian Volckman έχει αναλάβει την σκηνοθεσία αυτού του εντυπωσιακού, όπως ακούγεται, animation, με τον Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Aps) να είναι εκτελεστικός παραγωγός αλλά και συν-σεναριογράφος μαζί με τον Volckman και τον συγγραφέα και δημοσιογράφο Boris Starling. Η FilmNation έχει αναλάβει την προώθηση της ταινίας, όπως και του «Room» που γνωρίσαμε πρώτη φορά τον νεαρό πρωταγωνιστή. Θα είναι η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων που αναλαμβάνει η εταιρεία, η οποία θα σαλπάρει για τις αγορές των Καννών, με την στήριξη του Chaplin Estate.

«Οι πιο ταλαντούχοι τρέχουν αυτό το πρότζεκτ. Δεν μπορούμε να φανταστούμε κάποιον καλύτερο από τον Tremblay γι’ αυτόν τον ρόλο και δεν έχουμε αμφιβολία ότι σύντομα θα ανακοινώσουμε και άλλες φωνές που θα συμπληρώσουν το καστ», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι παραγωγοί. Είμαστε σίγουροι ότι σύντομα και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί θα πλαισιώσουν τον Tremblay, ο οποίος πέραν του ευφάνταστου animation που θα επαναφέρει στο προσκήνιο τον θρυλικό κωμικό, ετοιμάζεται να παίξει και στο spin-off της Λάμψης του Stephen King, το «Doctor Sleep» με τον Ewan McGregor.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos