H Tζίνα Καράνο απολύθηκε από το Mandalorian

Δημοσίευση: 11 Φεβ. 2021, 17:26
Συντάκτης:

Η Τζίνα Καράνο που υποδυόταν την Cara Dune στο «The Mandalorian» του Disney+, απολύθηκε από την Lucasfilm λόγω αμφιλεγόμενων αντισημιτικών post που έκανε στα social media.  

<a href="/nea/treiler-toy-acolyte-exorgise-toys-fans/69680">Το τρέιλερ του "Acolyte" εξόργισε τους φανς</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο τρέιλερ του "Acolyte" εξόργισε τους φανς

Η 38χρονη ηθοποιός είχε γράψει προχθές στον λογαριασμό της στο Instagram: «Οι Εβραίοι έτρωγαν ξύλο στους δρόμους, όχι από Ναζί στρατιώτες, αλλά από τους γείτονές τους, ακόμα και από παιδιά. Επειδή η ιστορία έχει γραφτεί λάθος και κατά το δοκούν, οι περισσότεροι δεν συνειδητοποιούν ότι για να φτάσουν στο σημείο οι Ναζί να μπορούν εύκολα να συγκεντρώνουν χιλιαδες Εβραίους στα στρατόπεδα, είχε προηγηθεί η κυβέρνηση που οδήγησε τους ίδιους τους γείτονές τους να τους σιχαίνονται και να τους μισούν επειδή ήταν απλά Εβραίοι. Είναι αυτό διαφορετικό από το να μισείς κάποιον σήμερα για διαφορετικές πολιτικές απόψεις;». Το story φυσικά κατέβηκε την επόμενη ημέρα, μαζί με μια φωτό ενός άνδρα που φορούσε ταυτόχρονα δύο ιατρικές μάσκες προσώπου και την λεζάντα «Meanwhile in California».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Καράνο έχει προκαλέσει αντιδράσει με ποσταρίσματά της στα social media, είχαν προηγηθεί αμφιλεγόμενες απόψεις της για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αποκαλούνται οι τρανσέξουαλ, εξαπάτησης ψηφοφόρων και αν πρέπει ή όχι να φορά κανείς μάσκα για να προστατευθεί από τον κορονοϊό. Μάλιστα, πολλοί φανς των Star Wars είχαν ζητήσει από την Disney τον περασμένο Νοέμβριο να απομακρυνθεί από το Mandalorian (βλέπε hashtag @fireginacarano)

«Η Τζίνα Καράνο δεν ενήκει πλέον στην οικογένεια της Lucasfilm και δεν υπάρχει κάποιο πλάνο για συνεργασία μαζί της μελλοντικά. Ωστόσο, οι δημοσιεύσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που υποτιμούν τους ανθρώπους με βάση την πολιτιστική και θρησκευτική τους ταυτότητα είναι αποτρόπαιες και απαράδεκτες», ήταν το σχόλιο του γραφείου τύπου της εταιρείας.

Πρώτη δημοσίευση: 11 Φεβ. 2021, 17:26
Ενημέρωση: 11 Φεβ. 2021, 17:26
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos