H ταινία του Αντόνιο Μπαντέρας στην Θεσσαλονίκη αναζητά 1.000 κομπάρσους

Δημοσίευση: 16 Ιουνίου 2021, 02:57
Συντάκτης:

Μεγάλη η ζήτηση, μεγάλο αναμένεται και το ενδιαφέρον για βοηθητικούς ρόλους στα γυρίσματα της ταινίας «Barracuda» που θα γυριστεί τέλη Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη, με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας, σε σκηνοθεσία του πρωτοεμφανιζόμενου Ρίτσαρντ Χιούζ και σενάριο του Πίτερ Ίλιφ (Point Break).

Στις εγκαταστάσεις των δημιουργών της κινηματογραφικής ταινίας που ξεκινά γυρίσματα στις 28 Ιουνίου έχει ήδη ξεκινήσει η παραγωγή των σκηνικών, των κατασκευών που θα χρειαστούν ώστε γνώριμες γωνιές της Θεσσαλονίκης να μετατραπούν σε σκηνικά του Μαϊάμι.

Περισσότερα για το Barracuda εδώ.

Αναζητούνται βοηθητικοί ρόλοι, με τον διευθυντή παραγωγής της ταινίας, Δημήτρη Καμπά, να σημειώνει: «Σε 12 ημέρες ξεκινάμε γυρίσματα. Ήδη "κυκλοφορεί" το millionpic@gmail.com όπου μπορούν να μας αποστέλλουν όσοι ενδιαφέρονται ένα μικρό βιογραφικό με την φωτογραφία τους. Θα χρειαστούμε περίπου 1000 ηθοποιούς για βοηθητικούς ρόλους. Δεν μου αρέσει ο όρος "κομπάρσος", αφού αυτά τα άτομα είναι πολύτιμα. Καθώς μάλιστα παίζει πάνω απ' όλα ρόλο η συμπεριφορά ενός ατόμου, εφόσον η συνεργασία πάει καλά, τέτοιοι ηθοποιοί συνηθίζεται να χρησιμοποιούνται και σε επόμενες παραγωγές. Όλοι οι σωματότυποι, όλες οι ηλικίες, όλες οι καταγωγές μας χρειάζονται. Κάθε συμμετοχή αφορά 12 ώρες γυρισμάτων και όλη η διαδικασία είναι μεν αυστηρή, αφού οι Αμερικανοί ακολουθούν ως "Ευαγγέλιο" τη ροή της ταινίας, τα λεγόμενα storyboards, αλλά δεν ξέρουμε τι μπορεί να προκύψει όσο καλή και αν είναι η προετοιμασία. Κάθε ημέρα γυρίσματος αμείβεται με 35 ευρώ και την ανάλογη ασφαλιστική κάλυψη, ενώ η παραγωγή αναλαμβάνει και τις άλλες ανάγκες σε τροφή κ.ά. για τους επιλεχθέντες».

Η παραγωγή είναι ύψους είκοσι εκατομμυρίων ευρώ, ενώ όλα τα γυρίσματα θα γίνουν στην Κεντρική Μακεδονία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos