«H πιο πολυσυζητημένη ταινία της χρονιάς" στις ελληνικές αίθουσες

Δημοσίευση: 6 Μαρτίου 2020, 13:55
Συντάκτης:

Σας έχουμε γράψει εδώ και αρκετούς μήνες για το "The hunt" του Κρεγκ Ζόμπελ που ήταν αρχικά να κυκλοφορήσει τον περασμένο Σεπτέμβριο στις ΗΠΑ, αλλά με αφορμή το ατυχές timing περιστατικών με μαζικές δολοφονίες τότε, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είχε "αφορίσει" το φιλμ καθώς περιέχει πολλές σκηνές βίας. 

<a href="/nea/tha-einai-watchmen-epomeno-thyma-tis-logokrisias-toy-tramp/61129">Θα είναι το "Watchmen" το επόμενο θύμα της λογοκρισίας του Τραμπ;</a>ΣΧΕΤΙΚΑΘα είναι το "Watchmen" το επόμενο θύμα της λογοκρισίας του Τραμπ;

Το βασικό θέμα όμως είναι ότι η τέχνη ΔΕΝ ευθύνεται για την πρόκληση βίας και όποιος ισχυρίζεται κάτι τέτοιο εθελοτυφλεί ή εξυπηρετεί συγκεκριμένους σκοπούς. Και έτσι, αρκετούς μήνες μετά, η εταιρεία παραγωγής αποφάσισε να το διανείμει (και στις ελληνικές αίθουσες στις 26 Μαρτίου) με μότο «η πιο πολυσυζητημένη ταινία της χρονιάς, την οποία κανείς δεν έχει δει...ακόμη»

Δώδεκα ξένοι μεταξύ τους άνθρωποι ξυπνούν σε ένα ξέφωτο. Δεν γνωρίζουν πού βρίσκονται, ούτε πώς έφτασαν εκεί. Δεν γνωρίζουν ότι τους έχουν επιλέξει… για έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό… Το Κυνήγι. Στη σκιά μιας σκοτεινής ιντερνετικής θεωρίας συνωμοσίας, μια ομάδα εκλεκτών συγκεντρώνεται για πρώτη φορά σε μια απομακρυσμένη έπαυλη για να κυνηγήσουν ανθρώπους για.. σπορ. Αλλά τα σχέδιά τους θα ανατραπούν, καθώς μία από τις «κυνηγημένες», η Κρίσταλ (Μπέτι Γκίλπιν, Glow) γνωρίζει τους κανόνες του παιχνιδιού καλύτερα και από τους ίδιους. Αντιστρέφει τους όρους, διαλέγοντάς τους δολοφόνους έναν έναν, και κατευθύνεται προς τη μυστηριώδη γυναίκα (η βραβευμένη με Όσκαρ Χίλαρι Σουάνκ) που βρίσκεται στο κέντρο όλων.

Από τον Τζέισον Μπλουμ, παραγωγό των ταινιών Τρέξε! και Η Κάθαρση, και τον Ντέιμον Λίντελοφ, συν-δημιουργό των τηλεοπτικών επιτυχιών The Leftovers και Lost.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos