H Χίλαρι Κλίντον συνεργάζεται με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ

Δημοσίευση: 5 Οκτ. 2020, 15:58
Συντάκτης:

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και πρώην υποψήφιος για την θέση του Προέδρου, Χίλαρι Κλίντον συνεργάζεται ως παραγωγός με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ και την εταιρεία του Amblin Television, καθώς και τη Warner Bros. Television και το CW Network για την τηλεοπτική δραματική σειρά «The Woman's Hour» βασισμένη στο βιβλίο της Ελέιν Βάις «The Woman's Hour: The Great Fight to Win the Vote».

<a href="/festival-verolino/berlinale-2023-stiven-spilmpergk-thelo-na-vazo-tin-hara-stis-pio-dyskoles-stigmes">Berlinale 2023 - Στίβεν Σπίλμπεργκ: "Θέλω να βάζω την χαρά στις πιο δύσκολες στιγμές"</a>ΣΧΕΤΙΚΑBerlinale 2023 - Στίβεν Σπίλμπεργκ: "Θέλω να βάζω την χαρά στις πιο δύσκολες στιγμές"

Στον πρώτο κύκλο της σειράς θα εξετάζεται η μάχη της ψήφου για την επικύρωση της 19ης τροπολογίας, η οποία έδωσε στις γυναίκες το δικαίωμα να προσέρχονται στις κάλπες. Κάθε σεζόν της δραματικής σειράς θα ρίχνει φως σε προσωπικότητες που έχουν αλλάξει ιστορία και των οποίων ο αντίκτυπος αντηχεί στο παρόν. Τον Αύγουστο του 2020 συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από την επικύρωση της 19ης τροποποίησης.

Το βιβλίο «Η Ώρα της Γυναίκας» προσέλκυσε για πρώτη φορά την προσοχή της Κλίντον, όταν η Έλεν Βάις προσπάθησε να προωθήσει το μυθιστόρημά της στην Αμερικανίδα πρώην υπουργό Εξωτερικών, σημειώνοντας τους παραλληλισμούς μεταξύ του κινήματος για την ψήφο των γυναικών και των προεδρικών εκλογών του 2016 μεταξύ της Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos