H A24 ετοίμασε το νέο τηλεοπτικό της διαμαντάκι

Δημοσίευση: 27 Σεπτεμβρίου 2023, 16:09
Συντάκτης:

H εταιρεία παραγωγής Α24 δεν ασχολείται μόνο με ταινίες, αλλά και με τηλεοπτικές, συνήθως επιτυχημένα όπως απέδειξε με τα Beef, Mo, Ramy και συνεχίζει με άλλο ένα πρότζεκτ που μας ιντριγκάρει πολύ.

<a href="/multimedia-video-clip/kinds-kindness-lets-dance/69741">"Kinds of kindness": Let's Dance! </a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Kinds of kindness": Let's Dance!

Πρόκειται για το «The curse», μια κωμική -στα χαρτιά- σειρά που μόνο τέτοια δεν αναμένεται, με την τυπική έννοια του όρου.

Αρχικά ήταν να τρέξουν το εγχείρημα τα αδέρφια Σάφντι, αλλά μετά την απόφαση του Τζος Σάφντι να ασχοληθεί από εδώ και στο εξής μόνο με την υποκριτική, ο Μπένι Σάφντι έχει γράψει το σενάριο και μετέχει στην παραγωγή, μαζί με τον Νέιθαν Φίλντερ, ο οποίος κρατά και τον ένα από τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ο Φίλντερ είναι υπεύθυνος για δύο από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων ετών και σίγουρα δύο από τις πιο ασυνήθιστες: To «The rehearsal», στο οποίο σκηοθετεί, γράφει και πρωταγωνιστεί, αλλά και το «How to with John Wilson», όπου είναι ο παραγωγός.

Εδώ συμπρωταγωνιστεί μαζί με την Έμα Στόουν (που δικαίως πλέον μπορούμε να αποκαλούμε και μούσα του Γιώργου Λάνθιμου) στον ρόλο ενός παντρεμένου ζευγαριού επιχειρηματιών που πρωταγωνιστούν σε ένα ριάλιτι σόου του HGTV που μετατρέπουν σπίτια σε eco-friendly κατοικίες, όταν μια κατάρα διαταράσει τις σχέσεις τους ενώ και ο παραγωγός του σόου (Σάφντι) έχει να αντιμετωπίσει και αυτός τους δικούς του δαίμονες. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, «η σειρά εστιάζει στα αιώνια ζητήματα των Αμερικανών με τον ρατσισμό και το κεφάλαιο εξερευνώντας τις ηθικά γκρίζες ζώνες, ενώ ισορροπεί μεταξύ του τρυφερού και του ανελέητου...»

Καλά, οκ, θα τα δούμε όλα αυτά τα μεγαλόσχημα στην πράξη. Αναμένουμε το τρέιλερ για να έχουμε μια πρώτη ασφαλή άποψη.

Η σειρά έγινε σε συμπαραγωγή με το Showtime στο οποίο θα και διανεμηθεί με ημερομηνία έναρξης στις 10 Νοεμβρίου.

Update: Αυτό είναι το τρέιλερ και είναι και αστείο και τρομακτικό, είναι ΠΑΡΑΞΕΝΟ. Ψηθήκαμε. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos