To The Girl With the Dragon Tattoo θα γίνει σειρά στο Amazon

Δημοσίευση: 27 Μαΐου 2020, 13:28
Συντάκτης:

Η τριλογία βιβλίων «Millenium» του Στιγκ Λάρσον είναι μια ιδιαίτερα επιτυχημένη σειρά αστυνομικών μυθιστορημάτων, με περισσότερα από 120 εκατομμύρια αντίτυπα. Και όπως ήταν φυσικό μεταφέρθηκε στο σινεμά αρκετές φορές.

<a href="/home-cinema-streaming/road-house/69686">Road House</a>ΣΧΕΤΙΚΑRoad House

Η σουηδική τριλογία (The Girl Who Kicked the Hornet's Nest / The Girl Who Played with Fire / Τhe Girl with the Dragon Tattoo) των Νιλς Άρντεν Όπλεβ και Ντάνιελ Άλφρεντσον το 2009 ήταν ατμοσφαιρική (ειδικά το πρώτο φιλμ) και δυστυχώς έκανε σταρ την μέτρια και αδιάφορη Νούμι Ραπάς.

Η εκδοχή του Ντέιβιντ Φίντσερ το 2011 με την Ρούνεϊ Μάρα ήταν μακράν η καλύτερη όλων: σκοτεινή, βίαια, έντονη.

Το «The girl in the spider’s wab»/2018 του Φέντε Αλβάρεζ με την Κλερ Φόι, ήταν σίγουρα το πιο αδιάφορο όλων.

Πλέον, το franchise μεταφέρεται στην τηλεόραση: η τριλογία «Millenium» θα γίνει τηλεοπτική σειρά από το Amazon Prime (σε συνεργασία με την Sony που διατηρεί τα δικαιώματα των βιβλίων), αν και δεν θα επικεντρωθεί συνολικά στις ιστορίες των βιβλίων του Λάρσον, αλλά στον χαρακτήρα της Λίζμπετ Σάλαντερ προσαρμοσμένο στην σημερινή εποχή με νέους χαρακτήρες και ιστορία.

Προς το παρόν ονομάζεται «The girl with the dragon tattoo», ενώ στην παραγωγή συμμετέχουν οι Άντι Χάρις (The Crown, Outlander) και Ρομπ Μπούλοκ (The Night Manager, Wild at Heart).

Αναμένουμε την πρωταγωνίστρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos