Γίνεται "Kominsky Method" χωρίς τον Άλαν Άρκιν;

Δημοσίευση: 24 Σεπτεμβρίου 2020, 20:41
Συντάκτης:

Mια από τις πιο αγαπημένες μας σειρές την τελευταία διετία, το "The Kominsky Method" του Tσακ Λόρε, με το υπέροχο δίδυμο των Μάικλ Ντάγκλας και Άλαν Άρκιν, θα ολοκληρώσει τον κύκλο της με την 3η σεζόν (που έχει ανακοινωθεί εδώ και μερικούς μήνες), αλλά χωρίς τον έναν από τους δύο πρωταγωνιστές της. 

<a href="/nea/kominsky-method-season-3-glykopikro-anti-sitcom/64594">"The Kominsky method" season 3: Γλυκόπικρο αντί-sitcom</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"The Kominsky method" season 3: Γλυκόπικρο αντί-sitcom

Ο Άλαν Άρκιν αποφάσισε να αποχωρήσει από την τελευταία σεζόν της -προτεινόμενης για Emmy- σειράς, για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί, ελπίζουμε να μην αφορούν ζητήματα υγείας. 

Ο 86χρονος Νεοϋορκέζος ηθοποιός είναι αλήθεια ότι είχε κουμπώσει εξαιρετικά με τον Μάικλ Ντάγκλας και μας είχαν χαρίσει ένα γλυκύτατο buddy connection της τρίτης ηλικίας, ταυτόχρονα σαρκαστικό και γλυκόπικρο. 

Το "The Kominsky Method" υπήρξε ένα πρότζεκτ με το οποίο παθιάστηκα πολύ και μου έδωσε μεγάλη χαρά η αποδοχή που είχε από το κοινό, αλλά και τους κριτικούς. Είμαι ενθουσιασμένος που θα ολοκληρώσουμε την ιστορία μας με την 3η σεζόν¨, είχε δηλώσει ο Λόρε, δημιουργός των "Big Bang Theory" & "Two and a half men".  

Κρίμα, δεν θα είναι το ίδιο, σε καμία περίπτωση...

Εδώ η γνώμη του MOVE IT για την 2η σεζόν. 

Update: Το πρώτο τρέιλερ είναι διαθέσιμο, για τα 6 επεισόδια της 3ης και τελευταίας σεζόν, που θα στριμάρουν στις 28 Μαϊου στο Netflix. Μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του Μόργκαν Φρίμαν, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί του καστ επιστρέφουν, με τον Σάντι (Μάικλ Ντάγκλας) να προσπαθεί να διαχειριστεί σωστά τα χρήματα που κληρονόμησε από τον θάνατο του κολλητού του, Νόρμαν (Άλαν Άρκιν), ενώ παράλληλα προσπαθεί να βρει την ευκαιρία να παίξει σε μια ταινία ξανά. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos