Φύγε εσύ, έλα εσύ, με τα prequel του Game Of Thrones

Φύγε εσύ, έλα εσύ, με τα prequel του Game Of Thrones
Δημοσίευση: 30 Οκτ. 2019, 01:22
Συντάκτης:

Άσχημα (ή θετικά, όπως το δει κανείς) νέα για τους φανς του Game Of Thrones. 

ΣΧΕΤΙΚΑΤο Game of Thrones επικράτησε στα Δημιουργικά Βραβεία ΕΜΜΥ

Η prequel spin-off σειρά που είχε προκρίνει το ΗΒΟ από τα 5 πιθανά σενάρια που είχαν κατατεθεί, δεν θα προχωρήσει τελικά.

Και αυτό διότι προφανώς ο πιλότος της σειράς στην οποία θα πρωταγωνιστήσει η Ναόμι Ουάτς, κρίθηκε απογοητευτικός και έτσι δεν δόθηκε το πράσινο φως για την συνέχεια, ενώ παραμένει άγνωστο αν και πόσα επεισόδια είχαν ετοιμαστεί, καθώς το ΗΒΟ δεν προχώρησε προς το παρόν σε επίσημη ανακοίνωση. 

Η σειρά θα εξελισσόταν χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα της original σειράς που ολοκληρώθηκε πριν μερικούς μήνες και θα εστιάζε στην προέλευση των White Walkers, πολλά μυστικά του Westeros, τη συμμαχία των Πρώτων Ανθρώπων με τα Παιδιά του Δάσους και πολλά άλλα. Περισσότερα εδώ

Λίγες ώρες αργότερα, ανακοινώθηκε το νέο project που θα προχωρήσει και που αποτελεί ένα από τα υπόλοιπα σχέδια που είχαν κατατεθεί. Το "House of Dragon" θα διαρκεί 10 επεισόδια και θα τοποθετείται στα πρώτα χρόνια του Γουέστερος, με επίκεντρο του τον Οίκο των Ταργκάριεν. Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν «Fire & Blood», με δημιουργό τον ίδιο τον συγγραφέα, αλλά και τον Μιγκέλ Σαπότσνικ, τον σκηνοθέτη πολλών διάσημων επεισοδίων του "Game of Thrones", ο οποίος θα σκηνοθετήσει και τον πιλότο. Ας ελπίσουμε αυτός να αρέσει τουλάχιστον.

Και μην ξεχνάμε αν και παραμένει στα υπ'όψην και σαν προσχέδιο μια prequel σειρά για την ιστορία των Targaryen και τους προγόνους της Nτανέρις και του Τζον Σνόου. Θα δείξει... 

Δημοσίευση: 30 Οκτ. 2019, 01:22
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ