Έρχεται prequel σειρά για τους Targaryen στο ΗΒΟ

hbo targaryen prequel
Δημοσίευση: 15 Σεπτεμβρίου 2019, 13:53
Συντάκτης:

Μπορεί το «Game of Thrones» να ολοκληρώθηκε αλλά ένα είναι σίγουρο, ότι δεν πρόκειται να μας αφήσει έτσι εύκολα ο κόσμος που έφτιαξε και οραματίστηκε ο G. R. R. Martin. Και ούτε θέλουμε άλλωστε. Έτσι λοιπόν αναμένεται να γίνει μια νέα σειρά όπου σύμφωνα με το Deadline θα περιγράφει όσα έγιναν 300 χρόνια πριν τα γεγονότα που είδαμε στις οκτώ σεζόν της σειράς του HBO και συγκεκριμένα την αρχή του τέλους του οίκου Targaryen. Ο οίκος Targaryen μάλιστα ήταν ένας αγαπητός οίκος για πολλούς λόγω της Daenerys που ερμήνευε στην σειρά η Emilia Clarke. Πίσω όμως από εκείνην κρύβονται ένα σωρό άλλα δυσάρεστα και αιματηρά γεγονότα.

ΣΧΕΤΙΚΑΦύγε εσύ, έλα εσύ, με τα prequel του Game Of Thrones

Την σειρά για τους Targaryen έχουν αναλάβει ο Martin μαζί με τον Ryan Condal, τον συνδημιουργό και παραγωγό της σειράς του USA «Colony» που θα βασίζεται στο βιβλίο του Martin, «Fire and Blood». Είχε ακουστεί ότι ετοιμάζονται πέντε διαφορετικά πρίκουελς και όπως φαίνεται αυτό είναι ένα από τα πέντε.

Το πρώτο πρίκουελ έχει ήδη αρχίζει να ετοιμάζεται με  τον πιλότο να έχει γυριστεί το καλοκαίρι, αν και ακόμα παραμένει άτιτλη. Η σειρά των Martin και Jane Goldman θα έχει πρωταγωνιστές τους Naomi Watts, Miranda Richardson, Jamie Campbell Bower, Josh Whitehouse, Alex Sharp και Naomi Ackie. Σύμφωνα με την σύνοψη του HBO η σειρά θα αποκαλύπτει την προέλευση του κόσμου από την Χρυσή Εποχή των Ηρώων μέχρι τις πιο σκοτεινές εποχές. Θα μάθουμε για την προέλευση των White Walkers αλλά και γενικά για όλη την ιστορία του Westeros.

Για το πρίκουελ με τους Targaryen ακόμα δεν έχουμε επίσημη ανακοίνωση με το HBO να έχει αρνηθεί να σχολιάσει το δημοσίευμα του Deadline.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
12029
Feelgood
9042
Tanweer
3463