Έξαλλος ο Τομ Κρουζ στα γυρίσματα του Mission Impossible 7 για τα μέτρα προστασίας

Δημοσίευση: 16 Δεκ. 2020, 12:54
Συντάκτης:

Έξω φρενών έγινε ο Τομ Κρουζ στα γυρίσματα του «Mission Impossible 7», όταν διαπιστωσε ότι κάποια μέλη του συνεργείου δεν τηρούσαν τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό και αφού τα έχωσε χοντρά, απείλησε ότι αν επαναληφθεί κάτι τέτοιο, θα απολυθούν.

<a href="/nea/o-tom-kroyz-sti-nea-tainia-toy-alehantro-iniaritoy/69490">O Tομ Κρουζ στη νέα ταινία του Αλεχάντρο Ινιάριτου</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Tομ Κρουζ στη νέα ταινία του Αλεχάντρο Ινιάριτου

Το οργισμένο ξέσπασμα του πρωταγωνιστή και παραγωγού της ταινίας έγινε μπροστά σε 50 μέλη του συνεργείου, στα γυρίσματα στη Βρετανία, σύμφωνα με τη Sun, που δημοσιοποίησε πρώτη το ηχητικό ντοκουμέντο. 

Πηγές από την παραγωγή επιβεβαίωσαν το περιστατικό.

Ο 58χρονος σταρ (πρωταγωνιστής και παραγωγός στο φιλμ) εξοργίστηκε όταν είδε δύο μέλη του συνεργείου να στέκονται μαζί σε μία οθόνη υπολογιστή, παραβιάζοντας τον κανόνα για την τήρηση αποστάσεων στα γυρίσματα. Ξέσπασε βρίζοντας και ουρλιάζοντας:

«Δεν θέλω να το ξαναδώ ποτέ αυτό! Ποτέ! Και αν το κάνετε, θα απολυθείτε! Μιλάω στο τηλέφωνο με κάθε γα@@@@νο στούντιο, με ασφαλιστικές εταιρείες και παραγωγούς και κοιτάζουν εμάς, μας χρησιμοποιούν για να κάνουν τις δικές τους ταινίες. Δημιουργούμε χιλιάδες θέσεις εργασίας μα@@κες! Καμία δικαιολογία δεν έχετε. Μπορείτε να το πείτε αυτό στους ανθρώπους που χάνουν τα σπίτια τους επειδή η βιομηχανία μας είναι κλειστή. Με αυτή τη σκέψη κοιμάμαι κάθε βράδυ. Το μέλλον αυτής της γα@@@@νης βιομηχανίας. Δεν θα σταματήσουμε αυτή τη γα@@@@νη ταινία! Είναι κατανοητό; Αν το ξαναδώ, φύγατε. Καταλαβαίνετε την ευθύνη που έχετε;». Αυτά και άλλα πολλά στο ηχητικό που θα ακούσετε στο τέλος του κειμένου.

Όπως υπενθυμίζει η New York Post, τα γυρίσματα του «Mission: Impossible 7» έχουν ήδη υποστεί αρκετές καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας, καθώς ηθοποιοί και συνεργείο ταξιδεύουν στην Ευρώπη προσπαθώντας να τα ολοκληρώσουν, ενώ τον Οκτώβριο τα γυρίσματα σταμάτησαν προσωρινά, όταν μαθεύτηκε ότι 12 άτομα από το σετ της Ιταλίας βρέθηκαν θετικά στον ιό.

Από τότε που το συνεργείο επέστρεψε στη Βρετανία πριν δύο εβδομάδες, ο Τομ Κρουζ έχει βάλει στόχο να μην υπάρχουν άλλες καθυστερήσεις. Γι' αυτόν τον λόγο έχει αναλάβει τον άτυπο ρόλο... επιτηρητή, και συχνά τριγυρίζει στο set με τη μάσκα του προκειμένου να βεβαιωθεί ότι τηρούνται τα μέτρα.

Και μην ξεχνάμε ότι πριν 3 μήνες, ο Τομ Κρουζ έχτισε ολόκληρο χωριό με δικά του έξοδα στην Βρετανία για να συνεχιστούν τα γυρίσματα με ασφάλεια.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos