Eνοχλεί ο "Ιησούς" της Πάρις Τζάκσον

Δημοσίευση: 1 Ιουλίου 2020, 17:41
Συντάκτης:

Xαμό και έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η επερχόμενη ταινία «Habit» με πρωταγωνίστρια την κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις στο ρόλο του Ιησού.

<a href="/news/ntokimanter-gia-toys-viasmoys-agorion-apo-ton-maikl-tzakson-sokarei/59819">Το ντοκιμαντέρ για τους βιασμούς αγοριών από τον Μάικλ Τζάκσον σοκάρει</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο ντοκιμαντέρ για τους βιασμούς αγοριών από τον Μάικλ Τζάκσον σοκάρει

Περισσότερες από 300.000 διαδικτυακές υπογραφές έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής προκειμένου να σταματήσει η κυκλοφορία της ταινίας, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως «βλάσφημη» και «χριστιανοφοβικό σκουπίδι» ενώ στο κείμενο της καμπάνιας επισημαίνεται ότι η Πάρις Τζάκσον θα υποδυθεί τον Χριστό ως «λεσβία». Ωστόσο, όπως επισημαίνει ο Guardian, δεν υπάρχει καμία τέτοια αναφορά στις πληροφορίες σχετικά με το φιλμ. 

Για την απεικόνιση του Χριστού της Πάρις Τζάκσον, ο παραγωγός της ταινίας αποκάλυψε πως εμπνεύστηκαν από τις πρώτες ταινίες του Κουέντιν Ταραντίνο. Συμπρωταγωνιστούν η Μπρία Βινάιτε (Florida Project), Μπέλα Θορν και ο Γκάβιν Ροντσντέιλ (Bling Ring) πρώην τραγουδιστής των Bush. 

Η υπόθεση του «Habit» ακολουθεί ένα νεαρό κορίτσι (Θορν) που του αρέσουν τα πάρτι και έχει φετίχ τον Ιησού. Αφού μπλέκει σε μια βίαιη συναλλαγή ναρκωτικών ψάχνει διέξοδο διαφυγής υποδυόμενη την καλογρια. Σκηνοθετεί η πρωτοεμφανιζόμενη Τζανέλ Σέρτκλιφ, το σενάριο υπογράφει η Σούκι Κάιζερ (του τηλεοπτικού Van Helsing), Hμερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα.

Πρώτη δημοσίευση: 1 Ιουλίου 2020, 17:41
Ενημέρωση: 1 Ιουλίου 2020, 17:41
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
23 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos