ΣΕΙΡΕΣ

"Echo 3": Έχουμε δει πολύ χειρότερα

Δημοσίευση: 10 Μαρτίου 2023, 17:22
Συντάκτης:

Σύνοψη: Καθώς η Άμπερ βρίσκεται στη κολομβιανή ζούγκλα και ψάχνει να βρεί την απόλυτη μίξη φαρμάκου και παραισθησιογώνων ουσιών, απαγάγεται. Δύο σκληρά αγόρια που την αγαπάνε θα προσπαθήσουν να τη σώσουν μέσω διαφθοράς, βίαιων εγκληματιών και κρυμμένων μυστικών.

<a href="/home-cinema-streaming/scoop/69787">Scoop</a>ΣΧΕΤΙΚΑScoop

Γνώμη: Η streaming πλατφόρμα Apple έχει μείνει πίσω, γι αυτό και σπρώχνει χρήματα (και φαίνεται) στις παραγωγές της, μεταφέροντας πετυχημένες νουβέλες όπως η συγκεγκριμένη, με στόχο να δημιουργήσει το προσωπικό της 'Narcos' καθώς το περιτύλιγμα έχει πολλές ομοιότητες. Μπορεί τα γεγονότα να μή βασίζονται σε πραγματικές καταστάσεις όμως οι δημιουργοί του Echo 3 ποντάρουν στο ρεαλισμό.

Τα αποτελέσματα; Συζητήσιμα.

Η Jessica Ann Collins στο ρόλο της 'Αμπερ είναι μια δυναμική παρουσία με τη δική της ατζέντα που δείχνει να μη χρειάζεται περαιτέρω προστασία, ενώ σαν χαρακτήρας έχει συναισθήματα που δε μοιράζεται εύκολα, με αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το ψυχρό της παρουσιαστικό αφαιρεί πόντους απο τον πυρήνα της σειράς που βασίζεται στο 'Θα κάνουμε τα πάντα γι αυτήν'. Κάτι πάντως στην ερμηνεία της δεν τη κάνει συμπαθητική.

Ο ένας απο τους δύο σωματοφύλακες και σύζυγος της είναι ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο με στόχο την πολιτική παρουσία, ασχέτως αν συστήθηκε σαν κομάντο. Ο Michiel Huisman μπορεί να έπειθε σαν αλαζονικός παρτάκιας στο Game of Thrones, αλλα στο συγκεκριμένο σενάριο δε πείθει οτι τά χει πάρει στο κρανίο με την κατάσταση και οτι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σώσει το έτερον ήμισυ.

Ο τρίτος κρίκος, αλλα αυτός που σώζει τη παρτίδα, είναι ο υποτιμημένος Luke Evans. Γεμάτος ένταση (μπορεί και κρεατίνη μιας και έχει γίνει κανονικά ντουλάπα για τις ανάγκες του ρόλου) είναι ένας σκληροτράχηλος στρατιώτης γεμάτος ενοχές που μπορεί το όνομα του να είναι Bambi αλλα δεν έχει καμία σχέση με το γλυκό ελαφάκι.

Όλοι αυτοί περιστοιχισμένοι απο σοβαρό κολομβιανό καστ συνθέτουν ένα βραδύκαυστο κυνηγητό με πολιτικές προεκτάσεις που τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Τα 10 επεισόδια κάλλιστα θα μπορούσαν να είναι λιγότερα μιας και οι σφιχτοδεμένες σκηνές δράσης διακόπτονται απο μεγάλα διαλείμματα που είναι ξεκαθαρο οτι προσπαθούν να γεμίσουν το χρόνο. Σίγουρα υπάρχουν πολλές υποπλοκές αλλά αυτό δε δικαιολογεί τη δεκάδα.

Όπως επίσης δε δικαιολογείται το πρώτο κεφάλαιο καθώς αντί να σε πιάσει απο τα μαλλιά και να σε κάνει να κολλήσεις, μάλλον δεν ξέρει πως να εισάγει τη δυναμική του. 'Ενας γάμος, μια πολύ generic σκηνή διάσωσης στα χιονισμένα βουνά (για κάτι τέτοιο ο Peter Berg παραδίδει δωρεάν μαθήματα με το Lone Survivor) και συζυγικά καυγαδάκια που κάποιοι έχουν μπουχτίσει στη πραγματικότητα, όχι να τα βλέπουν και στη TV.

Aπο εκεί και έπειτα ομως, το Echo 3 φτάνει Κολομβία και η σειρά αποζημιώνει, χωρίς βέβαια να μιλάμε για κάτι που θα μείνει για καιρό στο μυαλό.

Συνολικά θα λέγαμε οτι κάτι της λείπει αλλά μη κρυβόμαστε, έχουμε δεί πολύ χειρότερα πράγματα.

Μέ ένα καλύτερο casting θα μιλούσαμε για κάτι άλλο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Scoop

Scoop

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι...
9 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos