Δες τον "Πολίτη Κέιν των ταινιών τρόμου" δωρεάν

Δημοσίευση: 11 Ιουλίου 2023, 12:39
Συντάκτης:

Για τον εορτασμό της 50ης επετείου της cult ταινίας «Το Καταραμένο Σκιάχτρο» (The Wicker Man, 1973) σε σκηνοθεσία Ρόμπιν Χάρντι, η ΚΙΝΟ Athens, η Summer Classics και το Bayard το γιορτάζουν με δωρεάν είσοδο στο ΕΚΡΑΝ για την προβολή της ολοκαίνουργιας αποκατάστασης σε 4K της ταινίας που θα δούμε στις θερινές αίθουσες από την Πέμπτη 13 Ιουλίου σε διανομή.

<a href="/nea/2o-diethnes-festival-anexartitoy-kinimatografoy-tis-athinas-edose-ta-vraveia-toy/69580">Το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου της Αθήνας έδωσε τα βραβεία του</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου της Αθήνας έδωσε τα βραβεία του

Η ταινία είναι διάσημη όχι μόνο για την ανατριχιαστική ιστορία που αφηγείται και το συγκλονιστικό φινάλε της, αλλά και για την πρωτοποριακή αισθητική και το ιδιαίτερο σάουντρακ. Το κινηματογραφικό περιοδικό Cinefantastique την περιέγραψε ως "Ο Πολίτης Κέιν των ταινιών τρόμου", ενώ το 2004 το περιοδικό Total Film χαρακτήρισε Το Καταραμένο Σκιάχτρο ως την έκτη καλύτερη βρετανική ταινία όλων των εποχών.

Η προβολή θα γίνει στον θερινό κινηματογράφο Εκράν την Παρασκευή 14 Ιουλίου στις 21.00 και τα βήματα για να κερδίσεις διπλή πρόσκληση + VIP KINO Voucher είναι απλά: 
1. Follow @kinoathens
2. Πάτα Like στο post
3. Γράψε κάτω από το ποστ την αγαπημένη σου ταινία με τον Κρίστοφερ Λι και ταγκαρε ένα φίλο / φίλη που θα πάρεις μαζί σου στο event.
Τι κερδίζεις ?
Δωρεάν Είσοδο για εσένα και τον φίλο που τάγκαρες.
VIP ΚΙΝΟ Voucher για δωρεάν μπύρα MAMOS μετά την προβολή στο @bayard_cafe_bar (στη γωνία του ΕΚΡΑΝ).

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos