Δες "Ένας ήσυχος άνθρωπος" με κέρασμα ένα μπουκάλι κρασί

Δημοσίευση: 24 Νοε. 2021, 03:07

Μετά την επίσημη πρεμιέρα της στην Σκύρο (μέρος των γυρισμάτων έγινε εκεί), η ταινία Ένας ήσυχος άνθρωπος του Τάσου Γερακίνη θα προβάλλεται αποκλειστικά στον κινηματογράφο ΑΣΤΥ από την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου. 

Τα γυρίσματα, πραγματοποιήθηκαν, μεταξύ άλλων, στην Φθιώτιδα, στο Οινοποιείο Τσαμπά, που ήταν ένας από τους χορηγούς της ταινίας.  Οι θεατές που θα παρακολουθήσουν το φιλμ, σε οποιαδήποτε από τις τρεις προβολές, την μέρα της πρεμιέρας (Πέμπτη 25/11), με την επίδειξη του εισιτηρίου τους στο ταμείο θα λαμβάνουν ως δώρο ένα μπουκαλάκι κρασί  –γνωριμία με το «Ελαφοστάλι» που ο οινοποιός εμφιαλώνει έκτοτε.

Πρωταγωνιστεί ο Τάκης Σακελλαρίου,  στον ρόλο ενός φιλήσυχου οινοποιού, ο οποίος ζει απομονωμένος σ’ ένα ακριτικό νησί με την τριαντάχρονη κόρη του Σοφία (Κατερίνα Παπαναστασάτου) όταν πέφτει θύμα ομηρίας από έναν επικίνδυνο δραπέτη (Χρήστος Στρέπκος). Προσπαθώντας να προστατεύσει την κόρη του από την εμπλοκή της με τον κακοποιό αλλά και από την σύγκρουση με τον πρώην πεθερό της (Γιώργος Σουξές), ξεπερνάει τα όριά του και υπομένει στωικά τις συνέπειες.

Η ταινία,  συμμετείχε στο 66ο San Sebastian IFF  ως φιλμ in progress, κι έκανε ευρωπαϊκή πρεμιέρα στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα του 24ου Διεθνές Φεστιβάλ της Σόφιας και ελληνική στο 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης. Συμμετείχε επίσης στο πανόραμα του IFF of India (Goa). Πρόκειται για το κινηματογραφικό ντεμπούτο του Τάσου Γερακίνη στη μεγάλου μήκους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos