Bενετία 2021: Η λάμψη της Κρίστεν Στιούαρτ

Δημοσίευση: 5 Σεπτεμβρίου 2021, 14:59
Συντάκτης:

Girl power στην χθεσινή ημέρα του Φεστιβάλ Βενετίας, με τις πρεμιέρες για το «Spencer» του Πάμπλο Λαραϊν και το «The lost daughter» της Μάγκι Τζίλενχαλ.

<a href="/nea/venetia-2023-o-hrysos-leontas-sto-poor-things-toy-giorgoy-lanthimoy/68692">Βενετία 2023: Ο Χρυσός Λέοντας στο «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου</a>ΣΧΕΤΙΚΑΒενετία 2023: Ο Χρυσός Λέοντας στο «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου

Η Κρίστεν Στιούαρτ πρωταγωνίστησε στο πρώτο που εξετάζει το διάστημα της ζωής της Πριγκίπισσας Νταιάνας με το διαζύγιο με τον Κάρολο και όχι απλά πρωταγωνίστησε, αλλά έλαμψε, καθώς όλοι (ή τέλος πάντων οι περισσότεροι) συζητούν για την ερμηνεία της.

Η ίδια βέβαια φρόντισε να κόψει την ανάσα με τις εκθαμβωτικές εμφανίσεις πρωί και βράδυ, πλάι στον Χιλιανό δημιουργό.

«Χάρηκα περισσότερο τη φυσικότητά μου κάνοντας αυτήν την ταινία σε σχέση με οτιδήποτε έχω κάνει μέχρι σήμερα. Ενιωσα περισσότερο ελεύθερη, ζωντανή, ίσως και ψηλότερη», ήταν το σχόλιό της.

Περισσότερα για το φιλμ και τρέιλερ εδώ.




Το «The lost daughter» έχει γυριστεί στις Σπέτσες, αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Μάγκι Τζίλενχαλ, γεγονός που πολύ δύσκολα συμπεραίνει κανείς παρακολουθώντας το φιλμ, με την Ολίβια Κόλμαν να κλέβει την παράσταση.

«Νομίζω πάντα ήμουν σκηνοθέτης, απλά δεν είχα βρει το θάρρος και την αφορμή να το συνειδητοποιήσω μέχρι τώρα», τόνισε η Τζίλενχαλ, η οποία σε ερώτηση αν θα ήθελε να σκηνοθετήσει τον αδερφό της Τζέικ, ο οποίος εμφανίστηκε στη Μόστρα για να στηρίξει το… αίμα του, απάντησε: «Ναι, θα ήταν φοβερό!»

Μαζί της στο κόκκινο χαλί η Ολίβια Κόλμαν και η Ντακότα Τζόνσο, η οποία προφανώς έκλεψε την παράσταση με το see through φόρεμά της.

Περισσότερα για την ταινία εδώ.




Περισσότερα για το Φεστιβάλ Βενετίας εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos