Αυτός είναι ο Έλληνας "Φρανκεστάιν"

Δημοσίευση: 30 Οκτ. 2018, 17:27
Συντάκτης:

Μετά από αναβολές αρκετών μηνών, ο Κώστας Ζάππας κατέληξε στο νεανικό πρωταγωνιστικό δίδυμο που θα ηγηθεί της νεάς του ταινίας "Φrankestein" που βασίζεται στο δικό του ομώνυμο μυθιστόρημα «Frankenstein REC» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Καστανιώτη στην Ελλάδα και στα Αγγλικά από την Column Books. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι πρωτοεμφανιζόμενοι Έλλη Τσιτσιπά και Αντώνης Γκορίτσας είναι οι πρωταγωνιστές, με guest star τον Louis Mandylor (τον 52χρονο Αυστραλό που ενδεχομένως να θυμάστε σαν Νick Portokalos στα "Μy big fat greek wedding" της Νία Βαρντάλος. .Συμπρωταγωνιστούν οι Δήμητρα Χατούπη, Λυδία Φωτοπούλου, Παρθενόπη Μπουζούρη, Βασίλης Μπισμπίκης, Δημήτρης Γεωργαλάς.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 10 Ιανουαρίου, ενώ το πρώτο τρέιλερ πιθανώς θα είναι έτοιμο για τη αγορά του 72oυ Φεστιβάλ Κιν/φου των ΚΑΝΝΩΝ ( 14-25 Μαΐου)

Περισσότερα για το φιλμ εδώ.

Update 29/5/19: Αυτό είναι το  πρώτο τρέιλερ, όπως παρουσιάστηκε στην Αγορά του 72ου Φεστιβάλ των Καννών. 

Σε μια πόλη φτάνει ένας θίασος που ανεβάζει τον Φράνκενσταϊν. Μια νεαρή δημοσιογράφος που ερευνά το μύθο πιστεύει πως το μυθιστόρημα δεν είναι ένα παραμύθι, αλλά η αληθινή ιστορία μιας παρέας αλχημιστών, με ιδρυτή το νεαρό γιατρό Βίκτορ Φράνκενσταϊν, που το 1817 κατάφεραν να νικήσουν το θάνατο και να επανέλθουν από τους νεκρούς. Παίρνοντας συνεντεύξεις από το θίασο, έρχεται αντιμέτωπη με τους σκοτεινούς ήρωες του μυθιστορήματος, οι οποίοι εμφανίζονται στην πόλη πιο ζωντανοί από ποτέ.  Ποιοι είναι αυτοί οι «ηθοποιοί»; Και γιατί ήρθαν στην πόλη της; 

Δημοσίευση: 30 Οκτ. 2018, 17:27
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Knives Out - Στα μαχαίρια - 5 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Σπέντζος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
54986
Spentzos
26000
Tulip
11298
Odeon
8400