Aυτό που ο Μάικλ Τζάκσον ήθελε να αγοράσει την Marvel για να παίξει τον Spider-Man

Δημοσίευση: 6 Μαΐου 2020, 14:18
Συντάκτης:

   Η Marvel είναι μια απόλυτα επιτυχημένη εταιρεία, όπου τόσο τα κόμικς της όσο και οι ταινίες που βασίστηκαν σε εκείνα, αγαπήθηκαν από μεγάλη μερίδα του κοινού και προσέφεραν δισεκατομμύρια εισπράξεων. Πώς θα ήταν τα πράγματα αν είχε άλλος την Marvel και συγκεκριμένα ο «βασιλιάς της Ποπ», Michael Jackson; Το σενάριο δεν είναι τόσο υποθετικό όσο φαντάζει, μιας και ο Jackson ήθελε να αγοράσει την Marvel την δεκαετία του 1990. Για ποιο λόγο θα αναρωτηθεί κανείς. Ο βασικός λόγος ήταν επειδή ήθελε να υποδυθεί τον Peter Parker a.k.a. Spider-Man σε ταινία και έτσι θα εξασφάλιζε ένα ρόλο στον εαυτό του. Να θυμίσουμε ότι την δεκαετία του 1990 η Marvel δεν ήταν στα καλύτερά της, διήνυε μια δύσκολη περίοδο οπότε δεν θα ήταν αδύνατη μια συγκεκριμένη εξαγορά από τον θρύλο της Ποπ.

<a href="/nea/spider-man-no-way-home-fanatikos-eide-292-fores-kai-mpike-sta-rekor-gkines/66321">"Spider-Man: No Way Home". Φανατικός το είδε 292 φορές και μπήκε στα ρεκόρ Γκίνες</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Spider-Man: No Way Home". Φανατικός το είδε 292 φορές και μπήκε στα ρεκόρ Γκίνες

   Ο ανιψιός του, Taj Jackson, επιβεβαίωσε την πληροφορία. Σε συνέντευξή του σε μια εκπομπή στο Youtube, το Popcorned Planet, εξήγησε «ήταν η Marvel που ήθελε να αγοράσει και το θυμάμαι καλά. Θυμάμαι να είμαι με τους αδερφούς μου και με εκείνον μιλώντας για την αγορά της Marvel.  Ήθελε να το κάνει αυτό με τον Stan Lee. Είχαν μιλήσει και το είχαν συζητήσει. Δυστυχώς, αυτό δεν έγινε. Δεν ξέρω για ποιους λόγος, αλλά ήταν στην διαδικασία για να γίνει».

Ο ίδιος ο Stan Lee σε συνέντευξή του το 2012 στο Moviefone είχε επίσης μιλήσει για αυτήν την πρόθεση του Michael Jackson. «Ναι, το ήθελε. Ένιωθε ότι αυτός θα ήταν ο μόνος τρόπος να παίξει τον Spider-Man».

Πραγματικά, όλοι έχουμε την απορία αφενός πώς θα ήταν ο Michael Jackson ως ο άνθρωπος αράχνη και μάλιστα σε μια ηλικία που πλέον θα έφτανε τα σαράντα, αφετέρου ποιο θα ήταν το μέλλον της Marvel στα δικά του χέρια ή των κληρονόμων του έπειτα από τον θάνατό του, το 2009. Όλα αυτά θα μείνουν απλώς στην σφαίρα της φαντασίας, μιας και δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς θα είχαν εξελιχθεί τα πράγματα. Πάντως δεν είναι ο μόνος γνωστός ρόλος που ήθελε να υποδυθεί, μιας και ήθελε να παίξει τον Jar Jar Binks με μακιγιάζ στο Star Wars: The Phantom Menace, ενώ είχε περάσει από audition για τον καθηγητή Charles Xavier στο X-Men του Bryan Singer, ρόλο που εν τέλει ανέλαβε ο Patrick Stewart.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos