Αυτό είναι το πρώτο δυνατό χαρτί της Apple TV

Δημοσίευση: 13 Aug 2019, 11:21
Συντάκτης:

Πού μπορείτε να παρακολουθήσετε τους Jennifer Aniston, Steve Carell και Reese Witherspoon; Στην επερχόμενη δραματική σειρά της Apple TV+ με τίτλο “The Morning Show” αυτό το φθινόπωρο, για την οποία υπάρχει και τρέιλερ που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

<a href="/nea/amazing-stories-toy-stiven-spilmpergk-ehei-treiler/62168">To &quot;Αmazing Stories&quot; του Στίβεν Σπίλμπεργκ έχει τρέιλερ</a>ΣΧΕΤΙΚΑTo "Αmazing Stories" του Στίβεν Σπίλμπεργκ έχει τρέιλερ

Η σειρά, με δημιουργό την Kerry Ehrin (“Bates Motel”), θα εξετάζει τί συμβαίνει πίσω από τις κάμερες στις πρωινές εκπομπές της τηλεόρασης. Πρόκειται για μυθοπλασία φυσικά, αν και βασίζεται σε μια ιδέα που είχε ο Michael Ellenberg (παραγωγός στα “Prometheus”, “Robin Hood”), ο οποίος είναι και ένας από τους διευθυντές παραγωγής, αλλά και σε υλικό από το βιβλίο του Brian Stelter με τίτλο “Top of the Morning”, στο οποίο ο Stelter αφηγείται την κόντρα μεταξύ της εκπομπής “Today” του δικτύου NBC και “Good Morning America” του ABC.

Όσον αφορά την υπόθεση της σειράς, το τρέιλερ είναι κατά κάποιο τρόπο κρυπτικό, καθώς δεν παρακολουθούμε κάποιου είδους δράση, αλλά απλώς ακούμε διάφορους διαλόγους ταυτόχρονα. Πέρα από μια αφίσα με την Anniston και τον Carell (οι οποίοι προφανώς παρουσιάζουν κάποια πρωινή εκπομπή μαζί), μπορούμε να ακούσουμε τους δυό τους, αλλά και την Witherspoon να ομιλούν με έναν τρόπο που φανερώνει την διαφορετική τους προσέγγιση στα νέα. Η Anniston ακούγεται να ανοίγει την εκπομπή της λέγοντας «καλημέρα σας. Σας φέρνω κάποια λυπηρά και ανησυχητικά νέα», ενώ η κάμερα μας δείχνει μια ντουλάπα γεμάτη με ανδρικά κοστούμια. Σε κάποια άλλη στιγμή μπορούμε να ακούσουμε τον Carell να λέει πως «οι άνθρωποι ποθούν μια ειλικρινή συζήτηση”, και την Witherspoon να λέει «νομίζω πως οι άνθρωποι θέλουν να μάθουν ποιός βρίσκεται πίσω από το προσωπείο». Στο τέλος του teaser trailer, η κάμερα καταλήγει στο πλατώ του σόου με την Witherspoon να ομιλεί λέγοντας πως «οι άνθρωποι θέλουν να πιστεύουν πως αυτός που τους λέει την αλήθεια για τον κόσμο είναι ένας ειλικρινής άνθρωπος». Αν και teaser, εμείς υποψιαζόμαστε πως η σειρά θα εξετάζει όχι μόνο το ποιόν των ανθρώπων αυτών, αλλά και την ποιότητα των πρωινών εκπομπών. Είναι ένα καίριο θέμα αφού πολλές από αυτές προωθούν συχνά πυκνά “fake news”. Σχεδόν σίγουρη για την επιτυχία της σειράς, η Apple TV+ έδωσε εντολή για τη δημιουργία δύο σεζόν του "The Morning Show”, με 10 επεισόδια η κάθε μία.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ