Αυτή είναι η επόμενη ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ

Αυτή είναι η επόμενη ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ
Δημοσίευση: 11 Ιουλίου 2019, 14:32
Συντάκτης:

Έχουμε να τον απολαύσουμε πίσω από την κάμερα σε μεγάλου μήκους ταινία μυθοπλασίας από το 2014 και το "Gone Girl".  Έκτοτε ξεκίνησαν οι συνεργασίες του με το Netflix για το "Mindhunter" και το "Love, death & robots".  Μεσολάβησε η πιθανή σκηνοθεσία του στο sequel του "World War Z", η οποία προς το παρόν δεν ευδοκιμεί. 

ΣΧΕΤΙΚΑO Ντέιβιντ Φίντσερ ετοιμάζει prequel για την Chinatown

Ο Ντέιβιντ Φίντσερ θα συνεχίσει να συνεργάζεται με το Netflix για την επόμενη ταινία του μάλιστα θα ακολουθήσει τα βήματα του Αλφόνσο Κουαρόν. Θα είναι ασπρόμαυρη, θα ονομάζεται «Mank», και θα αποτελεί την βιογραφία του σεναριογράφου του «Πολίτη Κέιν», Χέρμαν Μάνκιεβιτς, ο οποίος ήταν κι ο μόνος που κέρδισε το Οσκαρ για την ταινία, αν και ο Όρσον Ουέλς υποστηρίζει ότι ουσιαστικά έγραψε ο ίδιος το περισσότερο από μισό σενάριο, λόγω των προβλημάτων αλκοολισμού του Μάνκιεβις εκείνον τον καιρό (δείτε το σχετικό clip στο τέλος του κειμένου).

Tον κεντρικό ρόλο θα ερμηνεύσει ο Γκάρι -φόκιν'- Όλνταμν, ενώ το σενάριο αποτελεί την πρώτη και τελευταία προσπάθεια του πατέρα του Ντέιβιντ Φίντσερ, Χάουαρντ Φίντσερ λίγο πριν πεθάνει το 2003...

Αν αυτό το φιλμ δεν παίξει δυνατά στα Οσκαρ, τότε ποιο;

Update 15/10/19: Ανακοινώθηκαν επίσης στο καστ, η Αμάντα Σίφριντ, η Λίλι Κόλινς, ο Τσαρλς Ντανς (GOT), ο Τομ Μπερκ (από τα C.B.Strike & The Souvenir θα υποδυθεί τον Όρσον Ουέλς) και η Τάπενς Μίντλεντον (Downton Abbey). H ταινία θα είναι ασπρόμαυρη. Έτσι πρέπει! 

 

 

Δημοσίευση: 11 Ιουλίου 2019, 14:32
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viena and the Fantomes

Viena and the Fantomes

Σύνοψη: Η Βιένα, είναι μια όμορφη, νεαρή  κοπέλα, που συνοδεύει τους Fantomes, ένα νευρικό...
8 ώρες