Αυτή είναι η επόμενη ελληνική σειρά που μάλλον πάει Netflix

Δημοσίευση: 3 Ιαν. 2023, 18:04
Συντάκτης:

Το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη τα πάει εξαιρετικά από θεαματικότητα στο ελληνικό Netflix και ετοιμάζεται σύντομα να διατεθεί στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου.

<a href="/nea/o-kipoyros-enas-romantikos-kai-melo-dolofonos/71565">"Ο κηπουρός": Ένας ρομαντικός και μελό δολοφόνος</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Ο κηπουρός": Ένας ρομαντικός και μελό δολοφόνος

Άρχισαν οι ζωμώσεις και οι εικασίες για την επόμενη ελληνική σειρά που θα στριμάρει στο Netflix, η οποία θα έχει επίσης την υπογραφή του MEGA και της Foss Productions, η οποία ανέλαβε την παραγωγή του "Maestro".

Αυτή δεν αποκλείεται να είναι το "Milky Way" του Βασίλη Κεκάτου, βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα σκηνοθέτη του μικρού μήκους φιλμ "Η απόσταση ανάμεσα σε εμάς και τον ουρανό" (The Distance Between Us and the Sky).

Το Netflix βρίσκεται σε αρχικές συζητήσεις με την απόκτηση της νέας μίνι σειράς του Mega, αμέσως μετά την τηλεοπτική του προβολή, όπως δηλαδή έγινε ακριβώς και με τον "Maestro" του Παπακαλιάτη.

Η σειρά 8 επεισοδίων Milky Way θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του Mega για το δεύτερο μισό αυτή της σεζόν, επομένως θα κάνει πρεμιέρα εντός του πρώτου μισού του 2023.

Περισσότερα για το Milky Way σας έχουμε γράψει εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Goodrich

Goodrich

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Όλα ανατρέπονται στη ζωή του γκαλερίστα Andy Goodrich όταν η νυν σύζυγός του μπαίνει οικειοθελώς σε...
11 ώρες
Μάιος 2025 στο Cinobo

Μάιος 2025 στο Cinobo

Η ελληνική συνδρομητική πλατφόρμα Cinobo εμπλουτίζει κάθε μηνα το πρόγραμμά του με νέες ταινίες, αλλά...
12 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
21507
Tanweer
13112
Tanweer
11291
Feelgood
6056
Tanweer
4542
hurry up, από την Spentzos hurry up, από την Spentzos