Αυτή είναι η δημοφιλεστερη μη αγγλόφωνη σειρά του Νetflix

Αυτή είναι η δημοφιλεστερη μη αγγλόφωνη σειρά του Νetflix
Δημοσίευση: 28 Φεβ. 2020, 11:58
Συντάκτης:

Όπως αποκάλυψε το Netflix στο Variety, το Airplane Mode είναι η πιο δημοφιλής μέχρι στιγμής μη αγγλόφωνη σειρά δικής του παραγωγής. Η πρώτη βραζιλιάνικη σειρά   του Netflix, μια σειρά του Cesar Rodrigues, έγινε διαθέσιμη στην πλατφόρμα από τις 23 Ιανουαρίου και από τότε την έχουν δει 28 εκατομμύρια συνδρομητές, εκ των οποίων το ένα τρίτο είναι από την Βραζιλία και τα δύο τρίτα από τον υπόλοιπο κόσμο. Οι ΗΠΑ, το Μεξικό, η Γαλλία και η Γερμανία είναι οι χώρες με τους πιο πολλούς συνδρομητές που έχουν δει την σειρά, μετά φυσικά από την Βραζιλία.

ΣΧΕΤΙΚΑ"Don't f**k with cats": H ζωή μιμείται την τέχνη

Η πορτογαλόφωνη σειρά παραγωγής της βασισμένης στο Ρίο εταιρείας παραγωγής A Fabrica, για λογαριασμό του Netflix, Airplane Mode, ακολουθεί την Ana, την οποία υποδύεται η Larissa Manoela. μια εγχώρια νεαρή σταρ, και σύμφωνα με την υπόθεση είναι influencer εθισμένη στα social media. Κάποια στιγμή και ενώ είναι προσηλωμένη στο κινητό της τρακάρει με το αυτοκίνητό της. Η οικογένειά της την στέλνει στην φάρμα του παππού της του Germano (τον υποδύεται ο Βραζιλιάνος ροκ σταρ Erasmo Carlos), όπου συνειδητοποιεί τι έχει τελικά αξία. Η ζωή και όχι το διαδίκτυο.

Το Airplane mode του Rodrigues, ενός σκηνοθέτη κωμωδιών, νεανικών ταινιών και τηλεοπτικών σόου στην Βραζιλία, είναι η πρώτη βραζιλιάνικη παραγωγή του Netflix καθώς το The Killer του 2016 του Marcelo Galvao, γυρίστηκε ανεξάρτητα από το Netflix, στο οποίο εν τέλει απλώς προβλήθηκε. Τον Απρίλιο του 2019 είχαν ανακοινώσει ότι το Netflix έχει στα σκαριά τριάντα σειρές και ταινίες στην Βραζιλία, με έμφαση κυρίως στις σειρές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
12029
Feelgood
9042
Tanweer
3463