Από το "Έτερος Εγώ" στους "42°C"

Από το "Έτερος Εγώ" στους "42°C"
Δημοσίευση: 27 Ιουλίου 2020, 14:56
Συντάκτης:

Η Cosmote TV συνεχίζει να επενδύει σε πρωτότυπο υλικό όσον αφορά σε ελληνικές τηλεοπτικές σειρές, μετά την πετυχημένη αρχή που έγινε με το πολύ ενδιαφέρον και δημοφιλές "Έτερος Εγώ"  του Σωτήρη Τσαφούλια, που θα έχει και δεύτερη σεζόν. 

ΣΧΕΤΙΚΑ"Tehran": Μια σειρά της Apple και της Cosmote στην Αθήνα

Η νέα σειρά μυθοπλασίας σε παραγωγή COSMOTE TV, θα έχει τίτλο «42°C».

Πρόκειται για ψυχολογικό θρίλερ, 8 επεισοδίων και αφηγείται μία ιστορία εγκλήματος: Μία οικογένεια και όλη η τοπική κοινωνία ενός μικρού νησιού κλονίζονται από τον απροσδόκητο θάνατο μιας έφηβης. Η νεαρή κοπέλα βρίσκεται νεκρή στο ίδιο ακριβώς σημείο, που βρέθηκε και η μητέρα της, 6 χρόνια πριν.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν εξ’ ολοκλήρου στο νησί της Κέρκυρας (ξεκινούν τον Αύγουστο) σε εκτέλεση παραγωγής Tanweer Productions. Θυμίζουμε ότι στην Κέρκυρα έχει επίσης γυριστεί και η πετυχημένη σειρά του BBC "Τhe Durrels in Corfu", με τον Αλέξη Γεωργούλη και τον Γιώργο Καραμίχο

Πρωταγωνιστούν ο Χρήστος Λούλης, η Κατερίνα Λέχου, ο Theo Alexander (True Blood, Digger), ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, η Έμιλυ Κολιανδρή και η Μπέτυ Αποστόλου.

Σκηνοθεσία:  Γιώργος Παπαβασιλείου (Slave, Der Bergdoktor, The storm tide, Special Unit  κ.α.). Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Δρακουλαράκος (Ευτυχία, Ένας άλλος κόσμος, Το ταγκό των Χριστουγέννων). Production Design: Μιχάλης Σαμιώτης (Ευτυχία, Smuggling Hendrix, Φθηνά Τσιγάρα, Δεκαπενταύγουστος), Line Producer: Φένια Κοσσοβίτσα (Έτερος εγώ, Tehran, Eden). Σενάριο: Σέργιος Κωνσταντινίδης, Κάλλια Παπαδάκη, Ναταλί Δούκα. Producer: Ναταλί Δούκα (Ευτυχία, Ταμάμ, Παρά πέντε κ.α.). Executive Producer: Διονύσης Σαμιώτης (Ευτυχία, Πολίτικη Κουζίνα)

 

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ