Αντιμέτωπος ξανά με τον καρκίνο του δέρματος ο Χιού Τζάκμαν

Δημοσίευση: 4 Απριλίου 2023, 16:27
Συντάκτης:

Ο Χιου Τζάκμαν εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φορώντας έναν επίδεσμο στη μύτη και μοιράστηκε τη νέα του περιπέτεια υγείας προτρέποντας τους θαυμαστές του να προστατεύουν το δέρμα τους από τον ήλιο.

<a href="/nea/faraway-downs-ahreiasto/69200">"Faraway Downs": Αχρείαστο</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Faraway Downs": Αχρείαστο

 «Γεια σας παιδιά. Ήθελα να το ακούσετε από εμένα», είπε ξεκινώντας το βίντεο ο ηθοποιός. «Μόλις έκανα δύο βιοψίες…Θα μάθω σε δύο ή τρεις μέρες. Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι ο βασικοκυτταρικός καρκίνος είναι ο λιγότερο επικίνδυνος από όλους τους άλλους».

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ο καρκίνος «έχει τις ρίζες του» 25 χρόνια πριν όταν περνούσε το χρόνο του στην ύπαιθρο.

«Παρακαλώ να φοράτε αντηλιακό. Δεν αξίζει τον κόπο. Όσο κι αν θέλετε να μαυρίσετε, εμπιστευτείτε με», είπε ο Τζάκμαν. «Και πάλι θα περάσετε απίστευτα εκεί έξω. Σας παρακαλώ να είστε ασφαλείς».

 

 

Ο σταρ έγραψε στην λεζάντα της δημοσίευσης του ότι «θα συνεχίσω να μιλάω γι’ αυτά αν χρειαστεί» και αν αυτό κάνει έστω και έναν άνθρωπο να βάλει αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας. Θα είμαι χαρούμενος», παραδέχθηκε.

Ο Τζακμαν είχε προχωρήσει πρώτη φορά σε αφαίρεση καρκινώματος από τη μύτη το 2013, ενώ από τότε έχει κάνει τουλάχιστον έξι εγχειρίσεις. Στο τελευταίο του βίντεο ανέφερε ότι ο γιατρός του πρόσεξε «κάποια πράγματα που θα μπορούσαν να είναι ή να μην είναι βασικοκυτταρικός καρκίνος».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos