Ανακοινώθηκε ο πρωταγωνιστής για το sequel του Gladiator

Δημοσίευση: 7 Ιαν. 2023, 17:49
Συντάκτης:

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ αποφάσισε να δρομολογήσει σχετικά άμεσα το sequel στον Μονομάχο! Και μπορεί στο έπος του 2000 (με τα 5 Όσκαρ μεταξύ των οποίων Ταινίας και Α’ Ανδρικού ρόλου για τον Ράσελ Κρόου), ο Maximus που υποδυόταν ο Αυστραλός σταρ να μην είχε καλό τέλος, όμως η νέα ταινία θα εστιάσει στον Λούσιους, γιο της Λουσίλα (Κόνι Νίλσεν) και ανηψιό του Κόμμοδου (Γιόακιν Φοίνιξ),  ο οποίος δολοφόνησε τον πατέρα του Μάρκο Αουρέλιο και πήρε τον θρόνο.

<a href="/nea/o-rintlei-skot-tha-skinothetisei-tin-kinimatografiki-viografia-ton-bee-gees/69450">Ο Ρίντλεϊ Σκοτ θα σκηνοθετήσει την κινηματογραφική βιογραφία των Bee Gees</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Ρίντλεϊ Σκοτ θα σκηνοθετήσει την κινηματογραφική βιογραφία των Bee Gees

Ο Σκοτ δεν θα αρκεστεί στην παραγωγή, αλλά θα σκηνοθετήσει επίσης, ενώ το σενάριο θα αποτελέσει ευθύνη του Nτέιβιντ Σκάρπα (Αll the money in the world, The man in the high castle και το επερχόμενο Napoleon)

Όπως σας είχαμε γράψει πριν αρκετό καιρό, ο 81χρονος δημιουργός σκηνοθετεί για πρώτη φορά εξ’ολοκλήρου τηλεοπτική σειρά (διαβάστε εδώ), αλλά όταν ολοκληρώσει τις υποχρεωσεις του, επόμενο πρότζεκτ θα αποτελέσει ο Μονομάχος 2 για τον οποίο ανακοινώθηκε ο πρωταγωνιστής.

Πρόκειται για τον Πολ Μεζκάλ που αυτές τις ημέρες (ελπίζουμε να) είδατε στο Aftersun, τον οποίο μάθατε από το εξαιρετικό τηλεοπτικό Normal People. 

Πάντως, ο Νικ Κέιβ είχε γράψει κάποτε το δικό του σενάριο για τη συνέχεια του Gladiator, σύμφωνα με την οποία οι Θεοί θα… ανάσταιναν τον χαρακτήρα του Ράσελ Κρόου, ώστε ο Maximus να υπερασπιστεί τους Χριστιανούς... Απλά το σημειώνουμε.

Update: Δόθηκε στην δημοσιότητα και το όνομα του "κακού" της υπόθεσης. Θα τον υποδυθεί ο Μπάρι Κιόγκαν (The banshees of Inisherin). 

Update: Σπουδαία προσθήκη στο κάστ. Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον θα συνεργαστεί ξανά με τον Ρίντλεϊ Σκοτ, 16 χρόνια μετά το "American Gangster"

Νέα "καυτή" προσθήκη. Ο bid daddy Πέδρο Πασκάλ θα βρεθεί επίσης στο σπουδαίο (όπως σχηματίζεται) καστ, μαζί με τους Τζιμόν Χούντσου, Κόνι Νίλσεν και Τζόζεφ Κουίν (o Έντι από την πρόσφατη σεζόν Stranger Things). Τα γυρίσματα θα γίνουν στο Μαρόκο, τα γεγονότα θα εξελίσσονται 25 χρόνια μετά το πρώτο φιλμ, ενώ η έξοδος στις αίθουσες έχει προγραμματιστεί για τις 22 Νοεμβρίου 2024. 

Πρώτη δημοσίευση: 7 Ιαν. 2023, 17:49
Ενημέρωση: 2 Μαΐου 2023, 12:23
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos