Αλεξάντερ Πέιν & Μαντς Μίκελσεν μαζί στο Netflix

Αλεξάντερ Πέιν & Μαντς Μίκελσεν μαζί στο Netflix
Δημοσίευση: 13 Σεπτεμβρίου 2019, 14:39
Συντάκτης:

Το Netflix φέτος έχει ποντάρει πολλά στις ταινίες του για την οσκαρική κούρσα, που όπως όλα δείχνουν, ταινίες όπως του Scorsese, του Baumbach και του Soderbergh θα ακουστούν πολύ. Ήδη έχει αρχίζει να ετοιμάζεται και για την επόμενη χρονιά κλείνοντας σημαντικές συνεργασίες, όπως για μια ταινία του Alexander Payne.

ΣΧΕΤΙΚΑ«Polar»: Δεν μπλέκεις με τον Μαντς Μίκελσεν

Και όμως ο σκηνοθέτης που δόξασε και εκτίμησε το μικρό, το φαινομενικά ασήμαντο, θα συνεργαστεί με τον αμερικάνικο κολοσσό, σύμφωνα με το Deadline και μάλιστα με πρωταγωνιστή τον Mads Mikkelsen. Η ταινία θα ακολουθεί ένα Δανό δημοσιογράφο που θα υποδύεται ο Mikkelsen που κάνει ένα road trip στις ΗΠΑ μαζί με την έφηβη κόρη του με σκοπό να βρει το επόμενο θέμα του. Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος που έχει κερδίσει δύο Όσκαρ σεναρίου για το «Sideways» και το «The Descenants» ενώ έχει προταθεί συνολικά επτά φορές με πιο πρόσφατη την «Nebraska» του 2013, ελπίζει σε μια δυναμική επιστροφή έπειτα από το μέτριο «Downsizing».

Πάντως η ταινία για το Netflix που όπως όλα δείχνουν θα προβληθεί το φθινόπωρο του 2020 θα πάρει προβάδισμα σε σχέση με την άλλη ταινία που ετοίμαζε, το «The Menu» με την Emma Stone, το οποίο αν και είχε αρχίσει να προχωρά μάλλον θα μείνει λίγο πίσω. Τα γυρίσματα της ταινίας, σε σενάριο του Erlend Loe, θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα στην Ευρώπη. Ευχόμαστε να επιστρέψει δυναμικά.

Δημοσίευση: 13 Σεπτεμβρίου 2019, 14:39
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ