European Media

Αλεχάντρο Ινιάριτου όπως Αλφόνσο Κουαρόν

Δημοσίευση: 28 Μαρτίου 2020, 17:59
Συντάκτης:

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία μεγάλου μήκους σκηνοθετική προσπάθεια του Αλεχάντρο Ινιάριτου, το «The Revenant», για το οποίο μάλιστα βραβεύτηκε με Όσκαρ σκηνοθεσίας (και Α’ ανδρικού για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και φωτογραφίας).

Με ένα μικρό διάλειμα για μια μικρού μήκους virtual reality που παρουσίασε στις Κάννες το 2017, αποφάσισε να επιστρέψει και να «μιμηθεί» τον συμπατριώτη του Αλφόνσο Κουαρόν και το «Roma».

Ο 57χρονος Ινιάριτου επιστρέφει στις ρίζες λοιπόν, καθώς βρίσκεται στην Πόλη του Μεξικού για ένα μυστικό ως τώρα project, για το οποίο ξεκίνησε την προ-παραγωγή με τον διευθυντή φωτογραφίας Μπράντφορντ Γιανγκ («Arrival», «Solo: A Star Wars Story»), στο ιστορικό κέντρο της πόλης, με ηθοποιούς που ήταν ντυμένοι με ρούχα που παρέπεμπαν στη δεκαετία του '90.

Γυρίσματα προφανώς δεν μπορούν να γίνουν προς το παρόν, αλλά όλα δείχνουν πως ο αγαπημένος Μεξικανός δημιουργός θα αφήσει προσωρινά τις μεγάλου μπάτζετ χολλυγουντιανές προκλήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
43294
Tanweer
41752
Spentzos
5805
Tanweer
5374
Feelgood
4466
Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (THE INVITE) , από την Spentzos Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (THE INVITE) , από την Spentzos