Το 7ο Φεστιβάλ Ταινιών Τρόμου στο Ελιζέ

Δημοσίευση: 5 Μαΐου 2022, 15:35
Συντάκτης:

To Φεστιβάλ Τρόμου Horrorant θα διεξαχθεί για 7η φορά, έπειτα από το διάλειμα δύο χρόνων λόγω κορονοϊού, από σήμερα μέχρι και τις 15 Μαϊου στον κινηματογράφο Ελιζέ των Ηλυσίων (Νυμφαίου 12), που από την φετινή σεζόν λειτουργεί ξανά έπειτα από αρκετά χρόνια.

Ταινία έναρξης θα αποτελέσει η επίσημη πρόταση της Ουγγρικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για τα Όσκαρ, Post Mortem του Πέτερ Μπέργκεντι. Μια μεταπολεμική ιστορία φαντασμάτων. Σύμφωνα με την σύνοψη: Αμέτρητα φαντάσματα έχουν παγιδευτεί στον κόσμο ως αποτέλεσμα του 1ου Παγκόσμιου Πολέμου και της επιδημίας της Ισπανικής γρίπης. Τον παγωμένο χειμώνα του 1918, ο Τομάς, ένας περιπλανώμενος μεταθανάτιος φωτογράφος, οδηγείται από την 10χρονη ορφανή Άννα στο μικρό χωριό της. Εκεί αρχίζει να βιώνει ανεξήγητα παραφυσικά φαινόμενα και αποφασίζει να ερευνήσει τη προέλευσή τους. Έχοντας πάντα στο πλάι του την ατρόμητη Άννα, αναζητούν την αιτία της οργής των φαντασμάτων.

 

 

Ως Ταινία Λήξης θα προβληθεί το κλειστοφοβικό sci-fi θρίλερ Méandre του Ματιέ Τουρί. Σύμφωνα με την σύνοψη: Μια νεαρή γυναίκα ξυπνά σε ένα ασφυκτικά στενό τούνελ γεμάτο θανατηφόρες παγίδες. Για να μην πεθάνει, πρέπει να συνεχίσει να προχωράει...

 

 

Τον πλήρη οδηγό και το ωρολόγιο πρόγραμμα της διοργάνωσης μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos