Supercut: Ηθοποιοί που υποδύονται ηθοποιούς

Δημοσίευση: 9 Ιουλίου 2017, 14:54

O Phil Whitehead συγκέντρωσε σε ένα βίντεο αποσπάσματα ηθοποιών που υποδύονται ηθοποιούς. Μία εξαιρετικά αυτοαναφορική δημιουργία, αλλά μόλις δει κανείς, καταλαβαίνει τι φιλοδοξεί. Από το κλασικό Singin’ in the Rain ως το πρόσφατο Birdman αλλά και πληθώρα σειρών όπως τα Seinfeld, Friends, Entourage και Extras, υπάρχουν πάμπολλα παραδείγματα στο βίντεο που ακολουθεί και είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και συνάμα διασκεδαστικό να απορροφηθεί κανείς στα 8 και κάτι λεπτά του.

«Καθώς συγκέντρωνα το υλικό κι έκανα το βίντεο, παρατήρησα την πολυπλοκότητα των ηθοποιών που προσπαθούσαν να δημιουργήσουν την αίσθηση του αυθορμητισμού και έτσι μας θύμιζαν, σε εμάς, τους θεατές, πως η ταινία που βλέπουμε έχει προβαριστεί και γραφτεί με τον ίδιο τρόπο.

Αυτό είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρον στο Seinfeld και στο Curb Your Enthousiasm.  Έχουμε τον Jerry Seinfeld να παίζει τον Jerry Seinfeld που παίζει τον Jerry Seinfeld στο κλιπ του Seinfeld και στη συνέχεια στο clip του Curb Your Enthusiasm, ο Jerry Seinfeld παίζει έναν διαφορετικό Jerry Seinfeld που παίζει τον Jerry Seinfeld από τον Seinfeld (άμα αυτό βγάζει νόημα)». 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos