Πυρκαγιές ΗΠΑ - Βlade Runner 2049. Ανατριχίλα

Δημοσίευση: 13 Σεπτεμβρίου 2020, 13:43

Οι συγκρίσεις ανάμεσα στις πρόσφατες εικόνες από την περιοχή Bay Area του Σαν Φρανσίσκο και την post-apocalyptic εικονογραφία του «Blade Runner 2049» (δια χειρός του σπουδαίου διευθυντή φωτογραφίας Roger Deakins) δίνουν και παίρνουν στα social media, όμως ένας YouTuber αποφάσισε να πάει την όλη υπόθεση ένα βήμα παραπέρα.

blade runner tv seriesΣΧΕΤΙΚΑΡίντλεϊ Σκοτ: "Ετοιμάζω Blade Runner σειρά"

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Terry Tsai συνδύασε υλικό που έχει τραβηχτεί με drone από την περιοχή του Σαν Φρανσίσκο, ο ουρανός της οποίας έχει βαφτεί πορτοκαλί λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που μαίνονται μερικά χιλιόμετρα μακριά, με τη μουσική που δημιούργησε ο Hans Zimmer («Interstellar», «Inception») για την ταινία του Denis Villeneuve («Prisoners», «Arrival»).

Το αποτέλεσμα είναι πιο ανατριχιαστικό και επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά ότι το 2020 είναι η χρονιά που η ζωή αντιγράφει τις πιο δυσοίωνες πλευρές της τέχνης. Μπορεί να μην έχουμε ιπτάμενα αυτοκίνητα ή ανδροειδή με συνείδηση, βιώνουμε όμως τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής εν μέσω μια πανδημίας, ενώ οι ακροδεξιές ιδεολογίες σηκώνουν κεφάλι σε πολλές δημοκρατικές χώρες. Το Hollywood θα έχει σίγουρα πολύ υλικό για μελλοντικές παραγωγές…

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!