Οι δημιουργοί του Dark σας τα εξηγούν όμορφα

Δημοσίευση: 10 Οκτ. 2020, 13:35

To "Dark" του Netflix έχει γαμήσει το μυαλό πολλών που προσπάθησαν να το παρακολουθήσουν και να το τελειώσουν και όπως κάθε τέτοια αμφιλεγόμενη σειρά που σέβεται τον εαυτό της έχει και πολέμιους, αλλά έχει και φανατικούς φίλους. 

<a href="/home-cinema-streaming/luther-fallen-sun/67952">Luther: The Fallen Sun</a>ΣΧΕΤΙΚΑLuther: The Fallen Sun

Με πολλούς χαρακτήρες και ακόμα περισσότερες χρονικές αλληλουχίες, η φάση έγινε μπερδεμένη (understatement) για πολύ κόσμο που κατάφεραν να δουν και τις 3 σεζόν.

Προσπαθήσαμε η αλήθεια είναι να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά στην ανάλυση της Φανής Βασιλοπούλου, εννοείται ότι σας γράψαμε την άποψή μας για τον 3ο κύκλο

Πριν προβληθεί η 3η σεζόν, η παραγωγή της σειράς είχε προσπαθήσει να σας εξηγήσει τι είχε συμβεί μέσα σε 60 δευτερόλεπτα. Όσο είναι δυνατόν κάτι τέτοιο βέβαια.

Δεν υπάρχει κάποιος περισσότερο αρμόδιος πάντως για να μιλήσει για τον εμβληματικό τηλεοπτικό λαβύρινθο της γερμανικής σειράς, από τους δημιουργούς της, Baran Bo Odar και Jantje Friese, οι οποίοι στα πλαίσια του διαδικτυακού Φεστιβάλ Καννών μίλησαν για όλα, αλλά και για το μελλοντικό τους πρότζεκτ για το Netflix, την σειρά "1899": 

Update: Χρειάστηκε να περάσουν 18 μήνες για να δούμε το πρώτο υλικό από το 1899. Σε αυτό το μυστηριώδες teaser παίρνουμε μια εικόνα από την ιστορία που ακολουθεί μια ομάδα Ευρωπαίων μεταναστών στο ταξίδι τους με το πλοίο από το Λονδίνο για τη Νέα Υόρκη, ώσπου ένα άλλο πλοίο αγνώστου προελεύσεως θα φέρει ιδιαίτερα δυσάρεστες επιπτώσεις σε όλους.

Aυτό είναι και το επίσημο τρέιλερ, το οποίο ίσως και να μην πρέπει να το δείτε, ώστε να μην έχετε την παραμικρή υποψία για όσα θα συμβούν!

Το MOVE IT εξασφάλισε αποκλειστικά τα 3 πρώτα επεισόδια του 1899 και όταν λήξει το embargo που βρίσκεται σε ισχύ μέχρι 11 Νοεμβρίου, θα σας γράψουμε τις εντυπώσεις μας. Υπομονή μέχρι τις 17 Νοεμβρίου που θα ξεκινήσει να στριμάρει στο Netflix.

 

 

 

 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!