Ο Τζέιμς Κόρντεν έσπασε όλα τα ρεκόρ με την Adele

Δημοσίευση: 19 Ιαν. 2016, 12:19

Ήταν μάλλον αναμενόμενο, διότι η δημοτικότητα της Adele είναι σχεδόν ανεξήγητα απίστευτα υψηλή.

Ο Τζέιμς Κόρντεν έχει διάφορες φρέσκιες ιδέες στο The late late night show που παρουσιάζει (θυμηθείτε εδώ), μία από αυτές είναι το Carpool Caraoke, όπου οδηγά με καλεσμένο έναν τραγουδιστή κάθε φορά, συζητούν και τραγουδούν καραόκε τις επιτυχίες του καλεσμένου star.

Αυτή την φορά ήταν η Adele και το σχετικό video clip που μπορείτε να δείτε στο τέλος του κειμένου έγινε το δημοφιλέστερο και ταχύτερο viral και το δεύτερο δημοφιλέστερο που έχει ποτέ παραχθεί από Late Night Show εκπομπή σε συνολικά views στο YouTube, με 45 εκατομμύρια και πλύ σύντομα θα περάσει το αντίστοιχο του Τζάστιν Μπίμπερ (53 εκατ. από τον Μάιο του 2015), καθώς έχει ανέβει μόλις 6 ημέρες. 

Oκ, η Adele έχει φωνάρα, αλλά και ο Κόρντεν μια χαρά σιγοντάρει! 

Μάλιστα, το "The late late show with James Corden" έχει καταφέρει να βρεθεί στην κορυφή του σχετικού πίνακα που μετρά την δημοτικότητα των αντίστοιχων αμερικανικών talk shows στα digital media με rating 96.620, ενώ ακολουθούν "The tonight show starring Jimmy Fallon" με 69.234, "Conan" με 32.688, "Jimmy Kimmel live" με 29.459 & "The Graham Norton show" με 11.435.

 

 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos