Machete bakes: Ψωμάκια & κουλουράκια από τα χεράκια του...

Δημοσίευση: 21 Μαρτίου 2014, 10:36

Το όνομά του είναι Danny Trejo, αλλά προφανώς το ‘Machete’ του έμεινε κουσούρι μετά τις δύο σχετικές ταινίες. Ο Trejo που μετά τους ρόλους του στα ‘From Dusk till Dawn’, ‘Heat’, ‘Con Αir’ και ‘Desperado’ έμεινε στη συνείδηση του κοινού ως ο αγαπημένος badass μάτσο λατίνος, είναι μοναδικός εκτός από τη μπρουτάλ εμφάνισή του και για έναν ακόμα λόγο: έχει χιούμορ, ξέρει να γελάει, να σαρκάζει και να αυτοσαρκάζεται, να τρολλάρει τον ίδιο του τον εαυτό.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Ματσέτε την είδε φούρναρης, ή μάλλον, για την ακρίβεια ‘master baker’ και ψήνει... καρβέλια σε σχήματα ζώων, αφού όπως ο ίδιος παραδέχεται στον ελεύθερό του χρόνο είναι μεγάλος ψήστης! Να σημειώσουμε εδώ ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο πολυάσχολος και περιζήτητος Trejo τρέχει και δε φτάνει, αφού συμμετέχει σε 12 ταινίες που βρίσκονται σε φάση post production!

Μέχρι να δούμε τη νέα του ταινία με τίτλο ‘Bullet’ pαπό το σκηνοθέτη Nick Lyon που μόλις κυκλοφόρησε σε ΗΠΑ και Βρετανία κατευθείαν σε DVD, ας απολαύσουμε αλιγάτορες, γαλοπούλες και άλλα ‘ζωντανά’ ψωμάκια δια χειρός Ντάνι (και φυσικά μαχαιριές)!

ΥΓ: Το ξέρατε ότι ο Τρέγιο είναι δεύτερος ξάδερφος του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και.. το ανακάλυψαν και οι δύο στα γυρίσματα του ‘Desperado”;

ΥΓ2: Και εδώ το ομότιτλο τραγουδάκι που έγραψαν οι Μεξικανοι rockers Plastilina Mosh για αποτίσουν φόρο τιμής στο είδωλό τους, Trejo :

Eιρήνη Κατσαρά

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos