‘Inherent Vice’ και τα μυαλά στα κάγκελα

Δημοσίευση: 5 Ιαν. 2015, 18:22

Ο Πολ Τόμας Άντερσον εκτός από καταξιωμένος σκηνοθέτης, είναι ο ‘Master’, ο γαμάτος εκείνος τύπος –όπως και οι ταινίες του άλλωστε- που θέλεις να κάτσεις μαζί του με μια μπύρα στην άκρη ενός μπαρ και να τον ακούς να διηγείται ιστορίες από τη ζωή του. Πραγματικές και φανταστικές.

Ενώ λοιπόν περιμένουμε εναγωνίως τη νέα του ταινία ‘Inherent Vice’ με Γιόακιν Φοίνιξ στον πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένοντας ένα νέο ‘American Hustle’, ο ίδιος ο Άντερσον, μιλώντας στους New York Times για την ταινία, τη χαρακτήρισε ως ένα ‘αρκετά προχώ φιλμ με αρκετά προχώ άποψη’. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι το στόρι εστιάζεται γύρω από τη ζωή και τα έργα του ‘σούρα και μαστούρα’ χασικλή Γιόακιν Φοίνιξ,aka ντετέκτιβ Larry "Doc" Sportello.

Στο παρακάτω βίντεο, ο ΠΤΑ αναλύει σκηνή από την ταινία.

Και αν θες παραπάνω δόση από Άντερσον δες το παρακάτω βίντεο, όπου πέρυσι τέτοια εποχή, ο σκηνοθέτης έπαιρνε… συνέντευξη από τον Μάρτιν Σκορτσέζε για την ταινία του ‘The Wolf of the Wall Street’.

Αν και κάτι μας λέει ότι θα δούμε το ‘Inherent Vice’ νωρίτερα, στο Βερολίνο, πόσο αργεί η 26η Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί στις Ελληνικές αίθουσες;

Eιρήνη Κατσαρά

 

 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos