Η Έμμα Στόουν, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ και το bullying

Δημοσίευση: 18 Δεκ. 2018, 20:39

Ο Paul McCartney κυκλοφόρησε μια ταινία μικρού μήκους για να συνοδέψει το νέο του single με τίτλο «Who Cares», το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο πρόσφατο άλμπουμ, «Egypt Station». Στην ταινία που στέλνει «ένα μήνυμα καθολικής θετικότητας» συμπρωταγωνιστεί η Emma Stone.

ΣΧΕΤΙΚΑΗ Emma Stone είναι η Cruella De Vil

«Eλπίζουμε θύματα bullying αν ακούσουν αυτό το τραγούδια και δουν αυτό το βίντεο, να σκεφτούν πως δεν είναι τόσο άσχημα και πως μπορείς να το αντιμετωπίσεις, να το διασκεδάσεις και να το ξεπεράσεις» σχολίασε ο Βρετανός θρύλος.

Το νέο βίντεο του McCartney αποτελεί μια συμπαραγωγή της φιλανθρωπικής οργάνωσης Creative Visions με τις Subtractive Inc., Facebook, Enso, Artemis Rising Foundation και Blue Chip Foundation στο πλαίσιο της κίνησης #WhoCaresIDo, με απώτερο στόχο την ευαισθητοποίηση σε θέματα bullying.

«Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο νιώθουν αποσιωπημένοι, υποταγμένοι – εκφοβισμένοι – και πιστεύουν πως κανείς δεν νοιάζεται. Ο στόχος μας με αυτή την καμπάνια είναι να αξιοποιήσουμε τη δύναμη του τραγουδιού και να μας εμπνεύσει να εμφανιστούμε, να νοιαστούμε και να δείξουμε στους άλλους πως νοιαζόμαστε» δήλωσε η ιδρύτρια της Creative Visions, Kathy Eldon.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Δημοσίευση: 18 Δεκ. 2018, 20:39
Συντάκτης: 
ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ