"Halloween": Mάικλ Μάγιερς, kill kill kill!

Δημοσίευση: 17 Οκτ. 2018, 10:58

Σαράντα χρόνια μετά την προβολή της κλασικής ταινίας του Τζον Κάρπεντερ "Halloween: Η Νύχτα Με Τις Μάσκες" o Μάικλ Μάγιερς έρχεται την Πέμπτη 25/10 για να ξαναβάψει με αίμα τη μεγάλη οθόνη και να συνεχίσει την ιστορία από εκεί όπου την αφήσαμε το 1978 και το φινάλε της 1ης ταινίας.
Σκηνοθετεί ο Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν και πρωταγωνιστεί εκ νέου η Τζέιμι Λι Κέρτις (Περισσότερες πληροφορίες και το τρέιλερ εδώ). Η 60χρονη ηθοποιός είχε εμφανιστεί σε τέσσερα φιλμ της σειράς, στο αυθεντικό του 1978, στο σίκουελ του 1981 και τα «Halloween H20: 20 Years Later» (1998) και «Halloween: Resurrection» (2002).
Με αφορμή την μεγάλη επιστροφή ενός από τα πιο βίαιους χαρακτήρες του σινεμά του τρόμου και της pop κουλτούρας και η... αιτία κάθε slasher film, θυμόμαστε μερικές "μεγάλες" στιγμές του Μάικλ Μάγιερς. O αριθμός των θυμάτων σε ολόκληρη τη σειρά εκτιμάται στα 107 θύματα (μείον το "Season of the Witch" στο οποίο δεν εμφανίστηκε) ενώ υπάρχουν και πηγές που ανεβάζουν τον αριθμό στους 139. Λογικά με τη νέα ταινία, θα τους φτάσει. Χωρίς όπλα, σφαίρες και άλλα περιττά...

<a href="/afieromata/ialloween-eidame-ola-ta-film-toy-thrylikoy-kinimatografikoy-franchise/67161">"Ηalloween" είδαμε όλα τα φιλμ του θρυλικού κινηματογραφικού franchise</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Ηalloween" είδαμε όλα τα φιλμ του θρυλικού κινηματογραφικού franchise

Δείτε παρακάτω ένα video με κάθε φόνο του Μάικλ από την 1η ταινία έως και το 2002, χωρίς δηλαδή τα δύο ριμέικ του Rob Zombie (2007, 2009).

 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos