"Έχει ενδιαφέρον να σε κυνηγάνε στην Αθήνα"

Δημοσίευση: 26 Ιουλίου 2021, 13:19

«Έχει ενδιαφέρον να σε κυνηγάνε σε μια πόλη σαν την Αθήνα».

<a href="/nea/most-hated-man-internet-dystyhos-epikairo/66857">&quot;The most hated man on the internet&quot;: Δυστυχώς επίκαιρο...</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"The most hated man on the internet": Δυστυχώς επίκαιρο...

Το «Beckett» του Φερνινάντο Τσίτο Φιλομερίνο, είναι η πρώτη ταινία του Netflix που έχει γυριστεί εξ’ολοκλήρου στην Ελλάδα και αναμένεται να στριμάρει στους δέκτες μας στις 13 Αυγούστου.

Ο Ιταλός δημιουργός και ο πρωταγωνιστής του, Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, απόλαυσαν τα γυρίσματα και μαζί με τον Πάνο Κορώνη, μιλούν για την διαδικασία των γυρισμάτων στην Ελλάδα και συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, στην Αθήνα, το Τσεπέλοβο, τα Ιωάννινα, το Μέτσοβο και την Καλαμπάκα.

Τι δουλειά έχει ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον σε μια αθηναϊκή ταράτσα;

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη : Κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Ελλάδα, ένας Αμερικανός τουρίστας, ο Beckett (John David Washington), μετά από ένα ατύχημα με τραγικές συνέπειες, γίνεται στόχος ενός ανελέητου ανθρωποκυνηγητού. Με τις τοπικές αρχές να τον καταδιώκουν και ενώ προσπαθεί να διασχίσει τη χώρα και να προσφύγει στην Αμερικανική Πρεσβεία για βοήθεια, η πολιτική ένταση κλιμακώνεται και ο Beckett βρίσκεται μπλεγμένος σε μια μυστηριώδη και βίαιη συνωμοσία.

Σας έχουμε γράψει πολλές φορές για το φιλμ, σας έχουμε δείξει και τρέιλερ.

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 26 Ιουλίου 2021, 13:19
Ενημέρωση: 26 Ιουλίου 2021, 13:23
Συντάκτης: 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ