Δείτε πως γυρίστηκαν οι σκηνές του Tenet

Δημοσίευση: 29 Aug 2020, 14:32

Το «Tenet» του Κρίστοφερ Νόλαν είναι η ταινία που περίμεναν όλοι στα τέλη του καλοκαιριού και προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους εδώ και ίγα 24ωρα, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες παγκοσμίως μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου.

<a href="/nea/h-mulan-xeperase-tenet-se-eipraxeis/63270">H Mulan ξεπέρασε το Tenet σε ειπράξεις</a>ΣΧΕΤΙΚΑH Mulan ξεπέρασε το Tenet σε ειπράξεις

Αμέσως μετά την πρεμιέρα, η Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα ένα behind the scenes βίντεο, προσφέροντας μια διεισδυτική ματιά στα παρασκήνια της παραγωγής.

Μέσα στα 9 λεπτά που διαρκεί το clip, καστ και οι συντελεστές μιλούν για τις δύσκολες σεκάνς που έπρεπε να γυρίσουν με ελάχιστο CGI, όπως το να ρίξουν ένα αληθινό Boeing πάνω σε μια αποθήκη αεροδρομίου ή να γυρίσουν μια μεγάλη σκηνή καταδίωξης σε έναν αυτοκινητόδρομο στην Εσθονία. Αυτές και άλλες σκηνές αποτέλεσαν μεγάλη πρόκληση με βάση τα στάνταρ του απαιτητικού Βρετανού δημιουργού.

Επίσης, ο Νόλαν εκθειάζει τον πρωταγωνιστή του, Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, για την φυσικότητα και την πειθαρχία που έδειξε όταν έπρεπε να γυρίσουν τις σκηνές ανάποδα, κάτι που συνέβη μιας και οι χορογραφίες των μαχών εξελίσσονταν ανάποδα από τον Ουάσινγκτον σε συνεργασία με τους κασκαντέρ.

Η γνώμη μας για το Tenet εδώ.

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos