Nέο τρέιλερ... ντόπας για το "The Program"

Δημοσίευση: 12 Ιουνίου 2015, 16:30

Ξέραμε εδώ και καιρό για τις νέες ταινίες-βιογραφίες για τον Λανς Αρμστρονγκ (διαβάστε εδώ) ή και για το ντοκιμαντέρ που έρχεται.
Πλέον, έχουμε το trailer της ταινίας του Στίβεν Φρίαρς (ή αλλιώς εγγύηση) για το "The Program" με πρωταγωνιστή τον Μπεν Φόστερ, ο οποίος έβαψε τα μαλλιά του, όλο το στιλ του, και ήδη μπορούμε να είμαστε σίγουροι για μια ερμηνεία-έκπληξη.
Σε ισοδύναμο ρόλο είναι και ο Κρις Ο' Ντόουντ, που υποδύεται τον Ιρλανδό αθλητικογράφο Ντέιβιντ Γουόλς, ο οποίος αποκάλυψε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της ιστορίας.

Update 13/9/15: Νέο τρέιλερ με τις σύριγγες με το φρέσκο αίμα και τα αναβολικά φόρα παρτίδα (και σε κοντινά πλάνα) και τον διάσημο ποδηλάτη να παίζει το θέατρο του παραλόγου μπροστά στους δημοσιογράφους και τις επίσημες ερευνητικές επιτροπές, αλλά και να "καταδυναστεύει" τους αθλητές της ομάδας του. Bonus: οι δηλώσεις του πρωταγωνιστή Μπεν Φόστερ, στον Guardian: "Για την πληρέστερη έρευνά μου στην ταινία, χρησιμοποίησα τα φάρμακα που πήρε ο Άρμστρονγκ. Πρόκειται για πολύ ισχυρά χημικά κατασκευάσματα με ιδιαίτερα σοβαρές επιπτώσεις. Μου πήρε αρκετό καιρό για να συνέλθω εντελώς...". Στις 16 Οκτωβρίου ανοίγει στην Βρετανία η ταινία, στην Ελλάδα θα την δούμε στις 5 Νοεμβρίου.

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos