"Without remorse": Ο Μάικλ Μπι Τζόρνταν στα ΟΥΚ

Δημοσίευση: 6 Μαρτίου 2021, 20:48

H συνεργασία του Αmazon Prime με την την εταιρεία παραγωγής του Μάικλ Μπι Τζόρνταν, "Outlier Society", εγκαινιάζεται με το «Tom Clancy's Without Remorse» του Στέφανο Σολιμά, του Ιταλού σκηνοθέτη υπεύθυνου για το δεύτερο Sicario, αλλά και τα Gomorrah, Suburra.

<a href="/nea/fallout-season-1-oi-fan-tha-apotheosoyn/69796">"Fallout" season 1: Οι φαν θα το αποθεώσουν</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Fallout" season 1: Οι φαν θα το αποθεώσουν

O 34χρονος σταρ υποδύεται τον Τζον Κέλι, έναν παρασημοφορεμένο πρώην βαθμοφόρο των ΟΥΚ που αναζητά εκδίκηση για τη δολοφονία της εγκύου γυναίκας του από μια συμμορία Ρώσων στρατιωτών. Θα στρατολογηθεί από την CIA και θα ξεσκεπάσει μια συνωμοσία που απειλεί να στρέψει την Αμερική απέναντι στη Ρωσία, με ολέθριες συνέπειες.

Μαζί του στο καστ οι Τζόντι Τέρνερ Σμιθ (Nightflyers, Queen & Slim), Τζέιμι Μπελ, Γκάι Πιρς.

Η ιστορία βασίζεται στο πρώτο μυθιστόρημα του Τομ Κλάνσι για τον Τζον Κέλι που εκδόθηκε το 1993 και που ενώ ο συγκεκριμένος ήρωας εμφανίζεται στις ιστορίες του Κλάνσι από το 1987, για πρώτη φορά αυτονομείται, κάτι που θα συνεχιστεί και σε αρκετά άλλα βιβλία, οπότε αν το φιλμ πάει καλά, μην αποκλείετε και sequel. Την σεναριακή προσαρμογή έχει επιμεληθεί οι Τέιλορ Σέρινταν (Sicario, Hell or High Water, Yellowstone) και το πρώτο τρέιλερ είναι όπως το περιμένεις: συναρπαστικό.

Το φιλμ θα στριμάρει αποκλειστικά στο Amazon Prime στις 30 Απριλίου, Μεγάλη Παρασκευή.

Update: Τελικό τρέιλερ:

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos