"Tropico": Lana Del Rey... Lynch? Η μικρού μήκους της

Δημοσίευση: 24 Νοε. 2013, 19:37

Σας είχαμε μιλήσει προ τετραμήνου για την πρώτη υποκριτική απόπειρα της Λάνα Ντελ Ρέι και την μικρού μήκους ταινία "Tropico", από την οποία σας είχαμε δείξει ένα μικρό teaser μαζί με πρώτα στοιχεία σχετικά με την πλοκή.

Χθες δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ, ενώ έγινε γνωστό ότι το φιλμ θα κάνει την πρεμιέρα του στις 5 Δεκεμβρίου στο επίσημο κανάλι της στο Vevo στο You Tube.

Ως τότε δείτε το πρώτο δείγμα, με αισθητική από τα clip των τραγουδιών της, επιρροές από το παραισθησιογόνο σύμπαν του Ντέιβιντ Λιντς, σαν μια ιστορία του Αδάμ και της Εύας, αλλά στην κόλαση, χτυπημένη στο μπλέντερ με έναν αχταρμά εικόνων επιτηδευμένα ασυνάρτητο.

Και καλά art...

Α.Κ.

Update 6/12/13: Σας εξασφαλίσαμε ολόκληρη την μικρού μήκους απόπειρα της διάσημης αοιδού, αλλά μην μας πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε: ένα κιτς παραλήρημα άνευ προηγουμένου που προσπαθεί απεγνωσμένα να ενσωματώσει διαφορετικά στυλ τρέλας, κουλτούρας, αισθητικής και που φυσικά όταν δεν διαθέτεις ταλέντο (διαφορετικά θα σκηνοθετούσες και δεν θα τραγουδούσες...) προκύπτει ένας (εντυπωσιακός σε κάποια σημεία μεν, αλλά) αχταρμάς. Βέβαια, περί ορέξεως...

TROPICO (Directed By Anthony Mandler) from Steven Franc on Vimeo.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos