Τρέιλερ για την τελευταία ταινία του Κεν Λόουτς

Δημοσίευση: 7 Ιουλίου 2023, 13:50

O ίδιος ο Κέν Λόουτς το έχει δηλώσει, πως αυτή θα είναι η τελευταία ταινία του.

<a href="/nea/ken-looyts-ta-glypta-toy-parthenona-einai-klemmena-prepei-na-epistrepsoyn-stin-ellada/65538">Κεν Λόουτς: "Τα Γλυπτά του Παρθενώνα είναι κλεμμένα, πρέπει να επιστρέψουν στην Ελλάδα"</a>ΣΧΕΤΙΚΑΚεν Λόουτς: "Τα Γλυπτά του Παρθενώνα είναι κλεμμένα, πρέπει να επιστρέψουν στην Ελλάδα"

Το "The Old Oak" έκανε πρεμιέρα στο φετινό Φεστιβάλ Καννών και άρεσε, προφανώς έπαιξε τον ρόλο της και η συγκίνηση για το τέλος (?) της καριέρας ενός από τους σπουδαιότερους πολιτκοποιημένους δημιουργούς στην ιστορία του κινηματογράφου. 

Ένας σκηνοθέτης -στα 87 του πλέον- με κοινωνική ευαισθησία και ενσυναίσθηση που δεν φοβάται και δεν προβληματίζεται να εκφραστεί. Επιστρέφει 4 χρόνια μετά το "Sorry we missed you" και 7 χρόνια μετά το "I, Daniel Blake"¨. 

Η Γέρικη Βελανιδιά είναι μια παμπ στην εξοχική Αγγλία, σε μια περιοχή που υποδέχεται πρόσφυγες. Και ο ιδιοκτήτης της αναπτύσσει μια σχέση με την Σύρια Γιάρι, η οποία θα του διευρύνει τους ορίζοντες και θα τον βοηθήσει να συνειδητοποιήσει πρόσωπα και καταστάσεις, που είτε αγνοούσε, είτε εθελοτυφλούσε.

Στο σενάριο είναι σταθερά ο Πολ Λάβερτι συνεράτης του μόνιμος στις ταινίες που βραβεύτηκαν με Χρυσό Φοίνικα. 

Το «The Old Oak» θα βγει στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία στις 29 Σεπτεμβρίου. Respect. Aυτό είναι το τρέιλερ: 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Γυρίσματα της Τύχης, από την Spentzos Γυρίσματα της Τύχης, από την Spentzos