"Transformers: Age of extinction". Eντυπωσιακό

Δημοσίευση: 5 Μαρτίου 2014, 16:17

Μετά τα δύο αποτυχημένα Transformer (Revenge of the fallen & Dark of the moon) που ακολούθησαν το αρχικό του 2007, η αλήθεια είναι ότι στο άκουσμα της τέταρτης προσπάθειας του Μάικλ Μπέι να στήσει τα μεταλλικά τέρατα στην μεγάλη οθόνη, δεν ενθουσιαστήκαμε.

Πανύψηλες σιδεριές να τσακίζονται μεταξύ τους, η απόλυτη φασαρία, παντελώς ατάλαντοι ηθοποιοί και η μαεστρία του Μπέι (και τα άπειρα εκατομμύρια στα εφέ) να διατηρεί την ταινία ένα κλικ πάνω από τον γέλωτα. Αυτό ήταν το προφίλ πάνω κάτω των προηγούμενων φιλμ.

Όχι ότι το 4ο αλλάζει και τόσο, αλλά να: Λίγο ο (εξίσου ατάλαντος, αλλά τουλάχιστον πολύ πιο συμπαθής) Ουόλμπεργκ αντί του ΛεΜπεφ, κάπως το Pacific Rim (στο οποίο φέρνει αρκετά) του Ντελ Τόρο που μας άρεσε, λίγο και το "Pain & Gain" (η προηγούμενη δουλειά του Μπέι που παραδόξως δεν ήταν τόσο κακή όσο δείχνει), το (αναμενόμενα υπερ-εντυπωσιακό) τρέιλερ μας ψήνει σχετικά να του δώσουμε μια ευκαιρία.

Έστω και αν η φάση υστερεί πολύ στην γυναικεία παρουσία-γλάστρα: Από Μέγκαν Φοξ και Ρόζι Χάντιγκτον στο τίποτα (η νόστιμη ξανθια ειναι η κόρη του πρωταγωνιστή, άρα μην περιμένετε... αεροπλανικά) ;

Α.Κ.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos