"Them That Follow": Η Ολίβια Κόλμαν και τα φίδια

Δημοσίευση: 8 Ιουνίου 2019, 13:59

Το επόμενο βήμα της Ολίβια Κόλμαν στην μεγάλη οθόνη, το λες και κάπως αναπάντεχο.

<a href="/multimedia-trailer/i-olivia-kolman-i-tzesi-mpaklei-kai-ta-hydaia-mystika-toys/69007">Η Ολίβια Κόλμαν, η Τζέσι Μπάκλεϊ και τα χυδαία μυστικά τους</a>ΣΧΕΤΙΚΑΗ Ολίβια Κόλμαν, η Τζέσι Μπάκλεϊ και τα χυδαία μυστικά τους

Η θριαμβεύτρια των φετινών Όσκαρ για την ερμηνεία της στο «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου, επιτρέφει σε μεγάλου μήκους φιλμ, μετά τα τηλεοπτικά Miserables, Fleabag και το επερχόμενο The Crown, αυτή την φορά σε ένα θρίλερ θρησκευτικού τρόμου.

Πρόκειται για το «Them That Follow» των πρωτοεμφανιζόμενων Νταν Μάντισον Σάβατζ και Μπριτ Πούλτον (σεναριογράφος στο Profile του Τιμούρ Μπεκμαμπέντοβ), το οποίο πραγματοποίησε την πρεμιέρα του στο φετινό Sundance και άρεσε αρκετά.

Η όλη πλοκή εκτυλίσσεται σε μια κωμόπολη στα Απαλλάχια Όρη των ΗΠΑ, όπου ο πάστορας ‘Lemuel Childs’ είναι επικεφαλής μίας απομονωμένης κοινότητας γητευτών φιδιών, μία σκοτεινή θρησκευτική ομάδα Πεντηκοστιανών οι οποίοι εξημερώνουν τα δηλητηριώδη αυτά ερπετά για να αποδείξουν την αφοσίωσή τους στον Θεό. Λίγο πριν τον γάμο της κόρης του, ένα μυστικό της μαθαίνεται και πρέπει να υποβληθεί στην θανατηφόρα παράδοση που προβλέπει η πίστη τους.

Στο καστ οι: Kaitlyn Dever (Booksmart), Walton Goggins (Hateful Eight, Django Unchained), Jim Gaffigan (Chappaquiddick), Thomas Mann (Me and Earl and the Dying Girl, Blood Father), Lewis Pullman (Catch-22, Bad Times at the El Royale).

Στις ΗΠΑ θα διανεμηθεί στις 2 Αυγούστου.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos