"Supernova": Κόλιν Φερθ και Στάνλεϊ Τούτσι συγκινούν

Δημοσίευση: 23 Σεπτεμβρίου 2020, 16:25

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας Supernova στην οποία πρωταγωνιστούν ο Colin Firth και ο Stanley Tucci ως ένα ζευγάρι που ταξιδεύει στην Αγγλία, θέλοντας να ξαναβρούν φίλους και μέρη από το παρελθόν τους, όπως βλέπουμε στο τρέιλερ του επερχόμενου δράματος, που δημοσιεύτηκε στο Variety.

Την σκηνοθεσία και το σενάριο αναλαμβάνει ο Harry Macqueen (Hinterland). Μια μοντέρνα ιστορία για ένα ζευγάρι, τον Sam (Firth) και τον Tusker (Tucci), που έχουν παραμείνει μαζί είκοσι χρόνια και αρχίζουν ένα ταξίδι επανασύνδεσης με το παρελθόν έπειτα από την διάγνωση άνοιας του Tusker. Στο ταξίδι όμως η σχέση τους θα δοκιμαστεί. Το βασικό όμως ερώτημα στο οποίο καλούνται να απαντήσουν είναι τι σημαίνει να αγαπάς, όταν ο σύντροφός σου αντιμετωπίζει μια τέτοια ασθένεια.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Colin Firth, επιστρέφει στον ρόλο ενός ομοφυλόφιλου άνδρα, έπειτα από το πολύ καλό A Single Man του Tom Ford, ενώ αναμένουμε να τον δούμε στο Mothering Sunday και Project Mincemeat. Ο Tucci που έχει προταθεί για Όσκαρ για το The Lovely Bones, έγραψε και σκηνοθέτησε το The Final Portrait για την ζωή του Alberto Giacometti ενώ ως ηθοποιό θα τον δούμε στην νέα εκδοχή του The Witches του Roald Dahl.

Πίσω από το Supernova βρίσκεται και το BBC και το BFI που χρηματοδοτούν την ταινία. Θα κάνει την πρεμιέρα της στις 24 Σεπτεμβρίου 2020 στο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν, ένα από τα λίγα φεστιβάλ που κατάφεραν να γίνουν με φυσική παρουσία. Στην Μεγάλη Βρετανία θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου στο Φεστιβάλ του Λονδίνου.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos