"Suicide Squad": Νέο trailer με λίγο... Βatman

Δημοσίευση: 11 Απριλίου 2016, 10:27

Ακόμα ένα trailer από το "Suicide Squad" έγινε διαθέσιμο και αυτή τη φορά επιβεβαιώθηκαν οι φήμες της παρουσίας του Μπεν Αφλεκ ως Batman. Τον βλέπουμε τρεις φορές. Να κουβαλά στην αναίσθητη Harley Quinn, πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου του Joker, να πηδά στο κενό για να σώσει την Harley. Και μία το Batmobile στο τέλος.
To trailer ονομάζεται  Blitz (αιφνιδιαστική επίθεση), το "The Ballroom Blitz" των Sweet δένει ιδανικά, και η pop αίσθηση είναι ακόμα μεγαλύτερη, μια εντελώς διαφορετική ματιά από το Batman v Superman, με μεγαλύτερη παρουσία του "πολύχρωμου" Τζόκερ του Τζάρεντ Λέτο.
Στην αρχή βέβαια ακούμε στέλεχος της κυβέρνησης να λέει «ποιος θα σταματούσε τον Superman  αν αποφάσισε να διαλύσει τον Λευκό Οίκο και να άρπαζε τον πρόεδρο;». Τότε ακούμε το γέλιο του Τζόκερ και απλά ευχόμαστε η ταινία του Ντέιβιντ Αγερ, που θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Αυγούστου, να πιάσει μεγάλο χώρο στα καλύτερα του 2016! Περισσότερα εδώ.

Update 10/7/16: Αξιοπρεπείς σκηνές δράσης και χαρακτήρες κάπως καρικατουρέ (απόλυτα φυσιολογικό το τελευταίο δεδομένων των κόμικ), γενικά κλίμα χαβαλέ και "περνάμε καλά στα γυρίσματα", κάτι που φαίνεται...

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Πρώτη δημοσίευση: 11 Απριλίου 2016, 10:27
Ενημέρωση: 11 Ιουλίου 2016, 03:24
Συντάκτης: 
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos