"Sicario": Ο εφιάλτης των καρτέλ

Δημοσίευση: 18 Ιουνίου 2015, 22:26

Ο Ντενί Βιλνέβ όλα δείχνουν ότι συνεχίζει το σερί με τις πολύ ενδιαφέρουσες ταινίες (και διαφορετικές μεταξύ τους) που έχει σκηνοθετήσει, καθώς μετά τα Polytechnique, Incendies, Prisoner, Enemy, επανέρχεται με το Sicario (το οποίο παρουσίασε στις φετινές Κάννες, εδώ μπορείτε να διαβάσετε συνέντευξη του ίδιου και των πρωταγωνιστών του) πριν καταπιαστεί με την μεγαλύτερη πρόκληση της μέχρι στιγμής σκηνοθετικής του καριέρας, το sequel του Blade Runner...

Πρωταγωνιστούν οι Έμιλι Μπλαντ, Μπενίτσιο Ντελ Τόρο, Τζος Μπρολίν, Τζον Μπέρντχολ, ενώ το σενάριο επιμελείται ο ηθοποιός Τέιλορ Σέρινταν (Sons of anarchy) στην πρώτη του προσπάθεια. Το επίσημο στόρι έχει ως εξής: 

Στο Μεξικό, Sicario σημαίνει "Εκτελεστής". Στα σύνορα ΗΠΑ - Μεξικού,όπου η παρανομία αποτελεί καθεστώς, μια ιδεαλίστρια πράκτορας του FBI διορίζεται από έναν κυβερνητικό διευθυντή για να βοηθήσει στην μάχη κατά των ναρκωτικών. Η ομάδα της χρησιμοποιεί σαν οδηγό και ακολουθεί τις συμβουλές του αινιγματικού ντόπιου Aλεχάντρο και μπλέκεται σε πολύ επικίνδυνες καταστάσεις, με την Κέιτ να αναθεωρεί (και στην πράξη) πολλά από τα πιστεύω της, με σκοπό να καταφέρει να επιβιώσει... Όπως αναφέρεται και στο clip, "Η CIA υποτίθεται ότι δεν πρέπει να αναμιγνύεται στις βρωμιές της από εκεί πλευράς του φράχτη...".

Το τρέιλερ στο γνώριμο ύφος του Βιλνέβ, αποτυπώνει μια κατάβαση των ηρώων του στην κόλαση, με το γνωστό αναλυτικό φακό του αλλά και σχεδόν υπνωτιστικό ρυθμό του, ενώ φυσικά αφήνει υπονοούμενα για δισυπόστατους τραγικούς χαρακτήρες και προδοσίες. 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos