Πρώτο τρέιλερ για τον ‘Μικρό Πρίγκιπα’ με Τζεφ Μπρίτζες πιλότο!

Δημοσίευση: 10 Δεκ. 2014, 15:32

Ο αγαπημένος ήρωας των παιδικών μας χρόνων, ‘ο Μικρός Πρίγκιπας’ του Γάλλου Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ, μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη από το σκηνοθέτη Μάρκ Όσμπορν (Kung Fu Panda) με τη μορφή 3D Animation και το πρώτο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε σαν μαγικό παιδικό παραμύθι.

Το τρέιλερ είναι στα Γαλλικά, μας δίνει όμως μια πρώτη εσάνς της ταινίας. Λόγω του μικρού μεγέθους του βιβλίου, οι δημιουργοί της ταινίας χρησιμοποίησαν ‘ποιητική αδεία’ προκειμένου να προσθέσουν ορισμένα επιπλέον στοιχεία, να εμβαθύνουν έτσι την πλοκή και να επιμηκύνουν το σενάριο. Ουσιαστικά, δίνουν μια νέα αφηγηματική δομή, προσθέτοντας ένα μικρό κορίτσι που όταν ο αέρας θα ‘στείλει’ ως δώρο εξ ουρανού στο δωμάτιό της ένα κομμάτι χαρτί από το ‘Μικρό Πρίγκιπα’, η ίδια με πιλότο τον Τζεφ Μπρίτζες θα ταξιδέψει στον κόσμο του Μικρού Πρίγκιπα.

To πιο εντυπωσιακό είναι τα ονόματα των ηθοποιών που δανείζουν τις φωνές τους για τους ρόλους των χαρακτήρων της ταινίας: Το μικρό πρίγκιπα ‘υποδύεται’ ο Ράλεϊ Όσμπορν, ενώ η Μαριόν Κοτιγιάρ κρύβεται πίσω από το ‘τριαντάφυλλο’, η Ρέιτσελ ΜακΆναμς είναι η μητέρα, ο Τζέιμς Φράνκο η ‘αλεπού’, ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο το ‘φίδι’ και ο αγαπημένος Τζεφ Μπρίτζες ο ‘πιλότος’ (και με πιλότο τον Dude, πάμε παντού)... Και η πρωτοκλασάτη λίστα του καστ δε σταματά εδώ… Πολ Τζιαμάτι, Άλμπερτ Μπρουκς , Μπαντ Κόρτ και Μακένζι Φόι, είναι μερικά ακόμα ονόματα που φιγουράρουν στη λίστα.

Το βιβλίο "Ο Μικρός Πρίγκιπας" έχει πουλήσει 134 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως από το 1943 όπου πρωτοκυκλοφόρησε και έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 220 γλώσσες και διαλέκτους. Η ταινία αναμένεται στις Γαλλικές αίθουσες τον Οκτώβριο του 2015.

Ειρήνη Κατσαρά

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos