"Οrdinary Love": Ο Λίαμ Νίσον κατεβάζει ταχύτητα

Δημοσίευση: 22 Σεπτεμβρίου 2019, 14:52

Η δύναμη της αγάπης και αυτό που ενώνει εν τέλει δύο ανθρώπους και τους κάνει να θέλουν να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους μαζί είναι αυτό που όπως φαίνεται απασχολεί την ταινία «Ordinary Love», με τον Liam Neeson και την Lesley Manville.

<a href="/tainies/land-saints-and-sinners/69227">In the land of saints and sinners</a>ΣΧΕΤΙΚΑIn the land of saints and sinners

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας των Lisa Barros D’Sa και Glenn Leyburn (Good Vibrations, Cherrybomb) σε παραγωγή των Brian J. Falconer, Piers Tempest και David Holmes και σε σενάριο του θεατρικού συγγραφέα Owen McCafferty.

Οι δύο υποψήφιοι για Όσκαρ ηθοποιοί υποδύονται τους Tom και Joan ενώ στο καστ βρίσκονται οι David Wilmot και Amit Shah. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας «η Joan και ο Tom είναι παντρεμένοι εδώ και πολλά χρόνια. Ένα βάθος αγάπης εκφράζεται μέσα από την τρυφερότητα και το χιούμορ. Όταν η Joan θα διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού, η πορεία της θεραπείας θα φωτίσει τη σχέση τους καθώς αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά τους και την προοπτική του τι μπορεί να της συμβεί. Είναι μια ιστορία αγάπης, επιβίωσης και ερωτήματα ζωής που απασχολούν το καθένα από εμάς».

Από το πρώτο τρέιλερ φαίνεται μια χαμηλότονη, συναισθηματική ταινία με μεστές ερμηνείες από δύο εξαιρετικούς ηθοποιούς. Το «Ordinary Love» έκανε την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Τορόντο ενώ στην Μεγάλη Βρετανία θα κυκλοφορήσει από τις 6 Δεκεμβρίου.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos