Ο Τζόνι Ντεπ περιμένει τους βάρβαρους

Δημοσίευση: 25 Ιουνίου 2020, 18:46

Ο Τζόνι Ντεπ και ο Ρόμπερτ Πάτινσον δεν χάνουν την ευκαιρία να μετρούν τις υποκριτικές τους δυνάμεις σε ανεξάρτητα φιλμ, όποτε τους δίνεται η δυνατότητα.

<a href="/tainies/zan-nti-mpari-i-eromeni-toy-vasilia/68495">Ζαν Ντι Μπαρί. Η ερωμένη του Βασιλιά</a>ΣΧΕΤΙΚΑΖαν Ντι Μπαρί. Η ερωμένη του Βασιλιά

Αυή την φορά θα τους δούμε στο «Waiting for the barbarians», την πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Κολομβιανού Σίρο Γκέρα που μάθαμε και εκτιμήσαμε με τα «Εmbrace of the serpent» και «Birds of passage».

O Tζόνι Ντεπ βρέθηκε στη Βενετία για το "Waiting for the barbarians" του Σίρο Γκέρα.

Στην ταινία που έκανε την πρεμιέρα της στο περυσινό Φεστιβάλ Βενετίας, συμπρωταγωνιστεί ο εξαιρετικός Μαρκ Ράιλανς και το στόρι θέλει σε μια κωμόπολη των νότιων συνόρων να ζει ο Επίτροπος ως ο διορισμένος από την Αυτοκρατορία ανώτατος διοικητικός λειτουργός της περιοχής, από την οποία εκδιώχθηκαν οι ιθαγενείς «βάρβαροι» στα βάθη μιας περιοχής που παραμένει αχαρτογράφητη. Ο Επίτροπος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για την κουλτούρα των ιθαγενών αποκωδικοποιώντας τα γραπτά τους μνημεία που έχουν ανευρεθεί στην περιοχή, όταν όμως αφιχθεί ο πολεμοχαρής Συνταγματάρχης Τζολ, με εντολές της Αυτοκρατορίας θα εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό εναντίων των ιθαγενών και οι σαδιστικές του πρακτικές θα τον φέρουν τους δύο άνδρες σε σύγκρουση.

Η ταινία αναμένεται στις 7 Αυγούστου στις αμερικανικές αίθουσες (αν όλα εξελιχθούν ομαλά με την πανδημία του Covid-19, βέβαια) και έχει το πρώτο της επίσημο τρέιλερ. 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos